EUROLYGA 2023

J. Kazlauskui – A. Gudaičio agento atkirtis: jis – neteisus

Jonas Kazlauskas per kandidatų į rinktinę sąrašui pristatyti skirtą konferenciją išreiškė nepasitenkinimą Artūru Gudaičiu ir sulaukė atsakymo. Su Vilniaus „Lietuvos rytu“ sutartį pasirašiusį 22 metų 208 cm ūgio krepšininką ir jo agentą kritikavusiam specialistui atsakė žaidėją atstovaujantis Tadas Bulotas.

J.Kazlauskas sulaukė reakcijos į pasipiktinimą.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
J.Kazlauskas sulaukė reakcijos į pasipiktinimą.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2015, 10:57 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 2:52 AM

Lietuvos rinktinės strategui nepatiko, kad A.Gudaitis atsisakė žaisti studentų nacionalinėje komandoje ir išvyko į JAV.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.  

„Lietuvai reikia atiduoti duoklę. Laikiausi nuomonės, kad be priežasčių nevažiuojant  į rinktinę tikrai atsižvelgsime į tai. Tegu tai būna A.Gudaičio agento sąžinės reikalas. Aš galvoju, kad jis buvo išvežtas per anksti. Aišku, kad visi jauni vyrai nori parodyti save NBA.

Jis padarė didelę pažangą praėjusiais metais. Nemanau, kad jam šis sezonas buvo labai geras. Reikia pirma žiūrėti į save ir dirbti. Duodame jam šansą, o kaip bus matysime“, – ketvirtadienį A.Gudaičio sprendimus vertino J.Kazlauskas.

Šie žodžiai nustebino T.Bulotą, kuris socialiniame tinkle „Facebook“ atsakė J.Kazlauskui.

Pateikiame T.Buloto komentarą:

Noriu tik pasakyti, kad trenerio J.Kazlausko komentaras apie A.Gudaitį kiek nustebino. Ypač jo nuomonė apie NBA naujokų biržą ar vasaros lygą. Panašu, kad treneris kalbėjo mažai ką žinodamas apie NBA biržos reglamentus ar taisykles. Aišku, tai yra suprantama, nes, matyt, treneriui ir jo visam kolektyvui yra labai sunku su visais žaidėjais atskirai prilakstyti. Viskas tikrai suprantama ir tai nėra naujiena. Prieš NBA naujokų biržą Artūras buvo kviečiamas į mažiausiai dvylikos komandų peržiūras ir dėl laiko stokos spėjo sudalyvauti tik penkiose (vienoje peržiūroje dalyvavo likus vos 8 valandoms iki šaukimų).

Artūras į NBA naujokų biržą vyko tikrai ne per anksti, kadangi 2015 metų NBA biržoje jis dalyvavo automatiškai – pagal savo metus. Tai yra paskutinė biržą, kurioje jis apskritai galėjo dalyvauti.

Neneigiu fakto, jog studentų rinktinė tikrai yra svarbi. Jis ir dabar palaiko ryšį su chebra ir džiaugiasi pergalėmis prieš Japoniją, Suomiją, Taivaną ir Australiją. Bet Gudaitis pasirinko NBA naujokų biržą ir svajonę ten patekti. Šiuo atveju, manau, tai buvo teisingas sprendimas.

Trenerio komentaras apie Vasaros lygą taip pat nėra teisingas. Artūras buvo kviečiamas į Vasaros lygą žaisti su „Philadelphia 76ers“, bet nusprendė ten nevažiuoti, kadangi plano kitą sezoną kovoti NBA – nėra. Tad ir Vasaros lyga neturi tokios didelės prasmės.

Jis nusprendė atgauti jėgas ir kovoti dėl vietos rinktinėje (tikėdamasis, kad jį vis dėl to pakvies bent į pirmąją stovyklą) bei atvažiuoti į ją kaip priklauso, o ne dieną pavėlavęs (kas būtų įvykę, jeigu Artūras važiuotų į Vasaros lygą).

Na, o kalbant apie trenerio nuomonę dėl pačios Vasaros lygos, tai juk dar pernai Donatas (D.Motiejūnas) buvo kritikuojamas dėl vykimo į Vasaros lygą, nes ten krepšinio lygis nėra aukštas ir kad geri rezultatai joje nieko nereiškia.

Manau, Artūras, prieš priimdamas sprendimus, atkreipia dėmesį ir į tokius komentarus.

Bet sutinkame, kad kiekvieno pavyzdys yra unikalus. Akivaizdu, kad treneris puikiai išmano vidaus virtuvę ir labai teisingai pastebėjo dėl Artūro progreso ir potencialo.

Na, o mes tikrai prisiimam visą atsakomybę atstovaudami klientus – tiek už gerus, tiek už blogus sprendimus. Padedame jiems žaisti aukščiausiame lygyje – Eurolygoje, NBA ir Lietuvos krepšinio rinktinėje. Mūsų pagarba J.Kazlauskui yra didžiulė, tiesiog nelabai norėtųsi sutikti su jo komentaru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.