EUROLYGA 2023

Serbų milžinas B. Marjanovičius pasiekė viršūnę – žais NBA

Praėjusį sezoną Eurolygoje ir Belgrado „Crvena Zvezda“ sužibėjęs 221 cm ūgio vidurio puolėjas Bobanas Marjanovičius keliasi į NBA lygą. 26-erių serbas pasirašys vienerių metų sutartį su „San Antonio Spurs“ klubu.

Bobanas Marjanovičius vyksta į NBA.<br>APF nuotr.
Bobanas Marjanovičius vyksta į NBA.<br>APF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2015, 10:37 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 9:30 PM

Praėjusį sezoną Belgrado „Crvena Zvezda“ lyderis Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 16,6 taško bei sugriebdavo po 10,7 atšokusio kamuolio ir buvo išrinktas naudingiausiu reguliariojo sezono krepšininku. Atletas taip pat pateko į simbolinį geriausių žaidėjų penketuką.

Vidurio puolėjui su Belgrado „Crvena Zvezda“ pavyko triumfuoti Adrijos lygoje, iškovoti Serbijos taurę ir Supertaurę bei gauti Eurolygos ir Adrijos lygos naudingiausio žaidėjo titulą.

Prieš ketverius metus Kauno „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjęs aukštaūgis kitą sezoną turės realų šansą laimėti NBA čempionų žiedus, mat senstantis San Antonio kolektyvas 2015-2016-ųjų sezoną pasitiks savo gretose turėdamas bene spragų neturinčią, elitiniais krepšininkais užpildytą sudėtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.