EUROLYGA 2023

J.Kazlauskas apie 4-ą poziciją: „Reikės ieškoti naujų sprendimų“

Jonas Kazlauskas ilgai vylėsi, kad Darjušas Lavrinovičius galės prisijungti prie Lietuvos krepšinio rinktinės, tačiau tam išsipildyti nebuvo lemta. Antradienį Lietuvos krepšinio federacija (LKF) paskelbė, kad D.Lavrinovičius atsisakė žaisti rinktinėje.

J.Kazlauskas turės ieškoti naujų sprendimų.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
J.Kazlauskas turės ieškoti naujų sprendimų.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2015, 6:00 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 5:47 AM

35 metų puolėjas neslėpė, kad tokį sprendimą priimti buvo labai sunku. „Šį sezoną patyriau labai daug traumų. Kai kurių padarinius jaučiu iki šiol“, – sakė D.Lavrinovičius.

Jau anksčiau krepšinio specialistai pabrėžė, kad ketvirtojoje pozicijoje reikalai vis prastėja. Su tuo sutiko ir J.Kazlauskas, kuris teigė, kad dabar bus priverstas kurti naujus planus.

„Tikrai labai gaila, kad Darjušo nebus. Turint omenyje, kad jau anksčiau netekome Donato Motiejūno ir Lino Kleizos, Darjušas buvo tas žmogus, kuris būtų galėjęs užkamšyti šią spragą. Būtent todėl jo sprendimo ilgiausiai laukėme ir aš jį ilgiausiai įkalbinėjau. Bet yra kaip yra – nieko nepadarysi. Reikės ieškoti naujų sprendimų su tais žaidėjais, kurie atvyks“, – sakė J.Kazlauskas.

Anksčiau krepšinio specialistas Šarūnas Sakalauskas interviu lrytas.lt kalbėjo apie D.Lavrinovičiaus svarbą rinktinei: „Džiugu, kad treneriai vis kalbina Darjušą. Europos čempionate reikia patirties, o laiko į kovą mesti jaunus žaidėjus – nėra. Gali tik tikėtis, kad jaunas žaidėjas sužais. O jeigu ne, tai antro šanso patekti į olimpines žaidynes irgi nebus.“

Lietuvos krepšinio rinktinė treniruočių stovyklą Palangoje pradės pirmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.