EUROLYGA 2023

B. Marjanovičius Serbijos lygos finale žaidė sulaužyta pėda

Įspūdingą sezoną sužaidęs Belgrado „Crvena Zvezda“ vidurio puolėjas Bobanas Marjanovičius pasižymėjo itin pasiaukojančiu elgesiu. Skelbiama, kad 26 metų 221 cm ūgio milžinas Serbijos lygos finalo serijoje žaidė sulaužyta pėda.

B.Marjanovičius žaidė lūžusia pėda.<br>AFP/Scanpix nuotr.
B.Marjanovičius žaidė lūžusia pėda.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Jul 20, 2015, 11:13 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 10:45 PM

Šį faktą slėpė tiek pats krepšininkas, tiek klubas, kadangi žaidėjas baiminosi, jog tai sutrukdys jam pasirašyti sutartį su Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ekipa.

„Jis žaidė su sulaužyta koja ir tai net nebuvo 50 procentų jo galimybių. Bobanas bėgo viena koja, bet vis tiek kilo nuo suolo, nes norėjo padėti komandai laimėti titulą. Jis rizikavo viskuo“, – teigė vienas „Crvena Zvezda“ trenerių Borko Radovičius.

Vis dėlto, kaip skelbia San Antonijaus „Spurs“ klubo, kuris pasirašė su „centru“ kontraktą, medikai – B.Marjanovičius atsigavo po traumos ir jokių pasekmių jo rizikingas elgesys nesukėlė.

„Crvena Zvezda“ po 17 metų pertraukos laimėjo Serbijos pirmenybes, kai finalo serijoje 3:0 pranoko Belgrado „Partizan“. Finalo serijoje B.Marjanovičius žaisdavo po 15 minučių, įmesdavo 3,6 taško ir sugriebdavo 5,6 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.