EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ vasara: derybos su Darjušu ir sutartis su Šaru

Derybos su Darjušu Lavrinovičiumi, dviejų stiprių amerikiečių paieškos ir nuolatinė nežinia dėl Šarūno Jasikevičiaus. Kauno „Žalgirio“ komanda įpusėjus vasarai turi aštuonis krepšininkus ir aktyviai dirba, kad suburtų pajėgią komandą.

Š.Jasikevičius su „Žalgiriu“ turi galiojančią sutartį.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Š.Jasikevičius su „Žalgiriu“ turi galiojančią sutartį.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2015, 1:24 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 12:11 PM

Šią vasarą „Žalgiriui“ jau pavyko į savo vandenis pritraukti auksinę žuvelę – sutartį su Kauno klubu pasirašė Mantas Kalnietis.

„Nėra jokios paslapties, kad deramės ir su D. Lavrinovičiumi. Mus domina visi didelio meistriškumo krepšininkai, į jų pasus nelabai žiūrime. Juk Darjušo, kuriam 35-eri, norėjo ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas, nes, manau, būtų radęs jam vietą. Mes irgi neatsiliekame“, – „Lietuvos žinioms“ sakė „Žalgirio“ videprezidentas Ginas Rutkauskas.

Jis atskleidė, kad „Žalgiris“ galvoja apie du amerikiečius.

„Vienas greičiausiai būtų atakuojantis gynėjas arba lengvasis krašto puolėjas, kitas – galintis pastovėti po krepšiu. Tačiau dar anksti apie tai kalbėti“, – „Lietuvos žinioms“ kalbėjo G.Rutkauskas.

Trečiadienį krepšinio apžvalgininkas Davidas Pickas paskelbė, kad Šarūnas Jasikevičius nusprendė likti „Žalgiryje“.

„Neieškome Gintarui Krapikui kompanijos. Asistentas Š.Jasikevičius sutartį su mūsų klubu turi ir kitam sezonui. Bet nieko negali žinoti, gal jis rytoj ateis ir pasakys, kad yra kviečiamas į NBA. Dabar Šarūnas poilsiauja, o ateis metas dirbti – ir dirbs. Aš taip manau“, – sakė G.Rutkauskas.

„Žalgirio“ komandoje šiuo metu yra: M.Kalnietis, Robertas Javtokas, Lukas Lekavičius, Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas, Siimas-Sanderis Vene, Vytenis Lipkevičius, Kasparas Vecvagaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.