EUROLYGA 2023

D. Lavrinovičius renkasi ne „Žalgirį“ – Italija vilioja labiau

35 metų 212 cm ūgio buvęs Lietuvos krepšinio rinktinės narys Darjušas Lavrinovičius krauna lagaminus į Italiją. Kaip skelbia Emilijos Redžo dienraštis, Lietuvos žaidėjui beliko tik suderinti kontrakto sąlygas ir jis vėl vilkės šio miesto „Grissin Bon“ ekipos marškinėlius. Nors „broliui“ sutartį siūlė ir LKL čempionas Kauno „Žalgiris“, D.Lavrinovičius yra pasirengęs padėti parašą po kontraktu su Italijos ekipa.

Darjušas Lavrinovičius vėl žais Italijoje?<br>G.Šiupario nuotr.
Darjušas Lavrinovičius vėl žais Italijoje?<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-23 10:49, atnaujinta 2017-10-24 13:34

„Kol D.Lavrinovičius gydėsi traumą, niekas apie kontrakto pratęsimą nekalbėjo, bet jam grįžus po priverstinių atostogų tapo aišku, kad aikštėje ekipa atrodo visiškai kitaip su Lietuvos veteranu ir reikia galvoti apie sutarties pratęsimą“, – rašo italai.

„Sportando“ tikina, kad vienintelis dalykas, dėl kurio D.Lavrinovičiaus kryptis iš Italijos gali pasikeisti į Kauno „Žalgirį“ – žaidėjo alga. „Grissin Bon“ klubas derasi su aukštaūgiu dėl mažesnio atlygio, nei buvo mokamas praėjusį sezoną. Skalndo gandai, kad D.Lavrinovičiui už metus siūlomas perpus mažesnis kontraktas, bet krepšininkas yra pasirengęs priimti šias sąlygas.

„Grissin Bon“ gretose kitą sezoną toliau žais Rimantas Kaukėnas, o trenerio asistentu neseniai tapo Donatas Slanina.

Praėjusį sezoną Italijos pirmenybėse D.Lavrinovičius vidutiniškai įmesdavo 11,3 taško ir sugriebdavo 3,8 atšokusio kamuolio. Emilijos Redžio klubas praėjusiame sezone buvo arti Italijos čempionų titulo, tačiau „Grissin Bon“ namuose 73:75 septintose finalo serijos rungtynėse pralaimėjo Sasario „Banco di Sardegna“ ekipai, kuri serijoje triumfavo 4:3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.