EUROLYGA 2023

Kanadietis parodė, kaip reikia atlikti dėjimą per automobilį

J.Kilganonas pademonstravo įspūdingą šuolį.<br>youtube.com nuotr.
J.Kilganonas pademonstravo įspūdingą šuolį.<br>youtube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2015, 8:21 AM, atnaujinta Oct 23, 2017, 8:07 PM

Savaitgalį Italijoje vyko atrankinės kovos į jaunimo trijulių Europos čempionatą Baltarusijoje. Vaikinų ir merginų turnyrus laimėjo Ispanijos rinktinės, tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė kanadietis Jordanas Kilganonas, atlikęs įspūdingą dėjimą per automobilį.

Teisę varžytis FIBA 3x3 Europos jaunimo (U-18) pirmenybėse, vyksiančiose rugpjūčio 21–23 dienomis Minske, tarp vaikinų iškovojo Ispanija, Lenkija, Gruzija, Turkija ir Italija. Jos prisijungs prie Lietuvos, Makedonijos, Rusijos, Belgijos ir Vokietijos.

Tarp merginų tokią teisę gavo ispanės, belgės, slovakės, vokietės ir italės. Jų jau laukia lietuvės, lenkės, olandės, estės ir Izraelio merginos.

Be kovų krepšinio aikštelėse buvo surengtas ir dėjimų konkursas, kurį po vieno iš J.Kilganono dėjimo teko sustabdyti dėl pakvaišusios minios.

Ši pamatė neįtikėtina dėjimą – J.Kilganonas peršoko per „Mini Cooper“ automobilio stogą ir atliko dėjimą atsisukęs į krepšį nugara.

Dėjimas per automobilį – itin populiarus įvairiose krepšinio šventėse, įskaitant NBA ir Lietuvos krepšinio lygą (LKL). Tačiau dažniausiai šie dėjimai yra atliekami peršokant automobilio variklio gaubtą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.