EUROLYGA

M. Brazys – „Neptūno“ trenerių štabe

Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubo trenerių štabe naujas žmogus. Dainiaus Adomaičio asistentu tapo Mindaugas Brazys. 32 metų kaunietis į Klaipėdą atvyks po darbo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandoje.

Mindaugas Brazys padės treniruoti „Neptūno“ ekipą.<br>lkl.lt
Mindaugas Brazys padės treniruoti „Neptūno“ ekipą.<br>lkl.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2015, 5:26 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 10:52 AM

Tokias pat pareigas Mindaugas užėmė Kauno „Žalgirio“ (2011-2013 m. sezonus) ir Panevėžio „Lietkabelio“ (2013-2014 m. sezoną) komandose.

„Pirmiausiai, džiaugiuosi, kad galėsiu dirbti mieste esančiame prie jūros. Taip pat Klaipėda – antras miestas po Kauno, kuriame norėčiau dirbti. Tad smagu, kad esu čia. Tikiu, kad komandos žaidimas bus geras ir džiugins klaipėdiečius, nes „Neptūnas“ visada turėjo didelį būrį savo sirgalių.“ – taip savo atvykimą į „Neptūną“ įvertino Mindaugas Brazys.

Iš žaidėjų dar sutartis su Klaipėdos ekipa turi Arvydas Šikšnius, Vytautas Šarakauskas, Martynas Mažeika (visi – dvejų metų sutartis), Donatas Zavackas, Mindaugas Girdžiūnas, Arnas Butkevičius, Jerai Grantas ir Raidas Nacius. „Neptūno“ klubo vyr. treneris – Dainius Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.