EUROLYGA 2023

A. Boguto numuštas M. Kuzminskas: „Gal keršijo?“

Mindaugas Kuzminskas staigiai pasileido į greitą ataką, kai lietuviai apsigynė nuo Australijos derinio, tačiau jį tiesiog numušė NBA čempionu šiemet tapęs Andrew Bogutas. 30 metų 213 cm ūgio „Golden State Warriors“ vidurio puolėjas užsidirbo nesportinę pražangą.

M.Kuzminskui teko porcija agresyvaus A.Boguto žaidimo.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
M.Kuzminskui teko porcija agresyvaus A.Boguto žaidimo.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2015, 10:24 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 11:30 AM

„Gal supyko po dėjimo per jį ir norėjo atkeršyti? Nežinau, kaip tai paaiškinti. Tikiuosi, kad jis pasielgė neapgalvotai, ir tiek. Tai buvo draugiškos rungtynės, tad reikia vieniems kitus pasaugoti, – sakė 14 taškų surinkęs M.Kuzminskas. – Kita vertus, toks yra varžovas ir nieko nepakeisi. Čempionate ne visi mus glostys, bus kietos kovos. Nedramatizuoju to epizodo.“

Lietuvos krepšinio rinktinė penktadienį antrą kartą nugalėjo australus. Rungtynės baigėsi rezultatu 92:85. Šįkart kova vyko Šiauliuose, žaidimas buvo šiurkštesnis nei Klaipėdoje.

„Nėra lengviau žaisti, kai daug fizinio kontakto. Bet ir mes mokame žaisti fizinį krepšinį. Čempionate juk nebus lengviau. Beje, dabar pasirengimo stadija, o čia toks krepšinis ir būna“, – sakė Paulius Jankūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.