EUROLYGA 2023

M. Kalnietis: „Turiu pramušti kvėpavimą, o tada organizuosiu“

Pagrindinis Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis prisipažįsta – savo žaidimu jis nėra patenkintas, bet pabrėžė, kad viskas juda į gerąją pusę. Lietuvos rinktinė penktadienį antrą kartą nugalėjo Australijos komandą. Šįkart lietuviai 92:85 laimėjo Šiauliuose.

M.Kalnietis nėra patenkintas savo žaidimu.<br>G.Šiupario nuotr.
M.Kalnietis nėra patenkintas savo žaidimu.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2015, 9:56 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 11:42 AM

M.Kalnietis žaidė beveik 16 minučių ir pelnė 8 taškus. Jis pataikė abu mestus tritaškius, bet tik vieną dvitaškį iš penkių. Daugiau plojimų šįkart sulaukė kitas įžaidėjas Lukas Lekavičius, kuris pelnė 14 taškų.

„Kol kas įeiti sunku, bet tai – normalu. Po truputėlį tikiuosi pramušti kvėpavimą ir galėsiu daugiau dėmesio skirti žaidimo organizavimui. Šįkart jaučiau, kad tai dar nelabai pavyko“, – sakė pernai dėl traumos su rinktine nežaidęs M.Kalnietis.

Lietuviai Klaipėdoje 80:68 nugalėjo australus, bet ir šįkart neturėjo tikslų surengti kažko ypatingo. Per pasirengimo etapą komanda vykdo savo planą – šlifuoja derinius ir gynybinius veiksmus.

„Žaidimo požiūriu viskas vyko panašiai. Klaipėdoje tik išsiveržėme pabaigoje, o dabar pranašumą susikrovėme pirmojoje pusėje. Nemanau, kad vieni kitus nustebinome. Bet dabar ne laikas tai daryti. Visi žaidžiame savo krepšinį“, – sakė M.Kalnietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.