EUROLYGA 2023

TV3 dėmesio nesulaukęs R. Petrauskas komentuos krepšinį

Sporto gerbėjai, praėjusią savaitę susirūpinę, kad nebeišgirs mėgstamo krepšinio komentatoriaus, gali lengviau atsipūsti. Robertas Petrauskas iš didžiojo krepšinio nesitraukia. Legendinis komentatorius visą ateinantį sezoną komentuos svarbiausias Eurolygos ir Europos Taurės varžybas.

R.Petrauskas komentuos svarbius mačus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
R.Petrauskas komentuos svarbius mačus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2015, 3:27 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 9:47 AM

Lažybų bendrovė „TonyBet“ pranešė, kad ateinantį sezoną ji kol kas vienintelė Lietuvoje transliuos visus Eurolygos ir Europos taurės mačus, o Lietuvos komandų – Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Lietuvos Ryto“ ir Klaipėdos „Neptūno“ kovas visą sezoną tiesiogiai komentuos žinomiausias šalies krepšinio komentatorius R.Petrauskas.

„Džiaugiuosi, kad neteks atitrūkti nuo krepšinio“, – po sutarties su „TonyBet“ pasirašymo kalbėjo Petrauskas. „Jau po truputį buvau pradėjęs dėliotis planus, tačiau sulaukęs pasiūlymo ir toliau tęsti komentatoriaus darbą, negalėjau jo atsisakyti. Per daug myliu krepšinį ir jam neabejingus žmones. Šis darbas man teikia didžiulį malonumą, todėl džiaugiuosi, kad galėsiu ir toliau komentuoti svarbiausias krepšinio kovas“.

Lažybų bendrovė savo žaidėjams suteiks galimybę tiesiogiai stebėti visas Eurolygos ir Europos taurės rungtynes – to Lietuvoje iki šiol nesiūlė nė vienas televizijos kanalas.

„Naujajame sezone savo žaidėjams rodysime aukščiausios kokybės visų Eurolygos ir Europos taurės mačų transliacijas. Su Roberto komentavimu jos tikrai bus dar įdomesnės“, – įsitikinęs „TonyBet“ rinkodaros skyriaus vadovas Andrius Lapienis.

„Visi registruoti „TonyBet“ žaidėjai galės žiūrėti tiesiogines transliacijas – tai yra unikalus atvejis Lietuvoje. Sporto gerbėjai jaučia svarbiausių mačų transliacijų badą, todėl esame pasirengę šį poreikį patenkinti su kaupu. Mūsų rodomas transliacijas taip pat galima žiūrėti ir išmaniusiuose telefonuose – to kol kas negali pasiūlyti nė viena šalies televizija.“

Sporto transliacijas lažybų bendrovė „TonyBet“ pristatė dar šių metų pavasarį – iš viso per metus savo internetinėje svetainėje ji ketina parodyti beveik 20 000 įvairių sporto šakų varžybų tiesioginių transliacijų. Vis dėlto, Eurolyga – neabejotinai daugiausiai dėmesio susilaukiantis turnyras, todėl jam bus skiriamas ypatingas dėmesys.

„Iki šiol daugiausiai dėmesio Lietuvoje susilaukdavo Ričardo Berankio mačų transliacijos. Neabejojame, jog svarbiausius krepšinio turnyrus – Eurolygą su „Žalgiriu“ bei Europos taurės, kurioje dalyvaus „Lietuvos Rytas“ ir „Neptūnas“, mačus stebės rekordinis kiekis žiūrovų“, – tikisi A. Lapienis.

Bene žinomiausias Lietuvos sporto komentatorius R.Petrauskas karjerą televizijoje pradėjo 1999 metais komentuodamas LKL mačus, o jau 2000-aisiais dirbo ir Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse. Eurolygos kovas Petrauskas komentuoja jau daugiau nei dešimtmetį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.