EUROLYGA 2023

A. Sabonis džiaugiasi: „Į Kauną grįžta krepšinio šventė“

„Į Kauną sugrįžta krepšinio šventė“, – taip šį ketvirtadienį Kaune prasidedantį Europos U16 krepšinio čempionatą įvertino Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis. Lietuvos rinktinei keliamas tikslas – iškovoti šio čempionato medalius.

Čempionato pristatymas.
Čempionato pristatymas.
Čempionato pristatymas.
Čempionato pristatymas.
Čempionato pristatymas.
Čempionato pristatymas.
Čempionato pristatymas.
Čempionato pristatymas.
Čempionato pristatymas.
Čempionato pristatymas.
Daugiau nuotraukų (6)

lrytas.lt

2015-08-05 14:19, atnaujinta 2017-10-21 22:32

„Labai smagu, kad krepšinio šventė vėl grįžta į Kauną. Noriu padėkoti miestui už svetingumą ir paramą organizuojant šį čempionatą. Kaip visuomet, jaunučių rinktinei keliami tikslai nesikeičia – išlikti krepšinio elite ir kovoti dėl prizinių vietų“, – teigė LKF prezidentas.

Viso čempionato biudžetas siekia apie 400 tūkst. eurų. A. Sabonio teigimu, praktika rodo, jog apie 90 proc. šių lėšų lieka čempionatą rengiančiame mieste.

„FIBA neveltui pasirinko Kauno miestą. Jie vertina čia esančią gerą infrastruktūrą ir patirtį rengiant tarptautinio lygio čempionatus. Norisi visus žiūrovus pakviesti į čempionatą palaikyti savo rinktinę“, – kalbėjo Kauno meras, visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ lyderis Visvaldas Matijošaitis.

„Čempionatui ruošėmės labai rimtai. Tikiuosi, kad arenose mus palaikys gausus būrys žiūrovų“, – vylėsi Lietuvos šešiolikmečių rinktinės vyr. treneris Gediminas Petrauskas.

Spaudos konferencijos metu buvo pristatyti čempionatui skirti medaliai. Europos U16 vaikinų čempionato rungtynės vyks Kauno sporto halėje ir A.Sabonio krepšinio centre. Bilietas į visos dienos rungtynes kainuos tik 3 eurus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.