EUROLYGA 2023

J. Dentmonas nepamiršta „Žalgirio“: „Visada norėsiu čia grįžti“

Kauno „Žalgiryje“ vieną geriausių karjeros sezonų praleidęs Justinas Dentmonas vis dar nepamiršta Kauno „Žalgirio“ ir klubo aistruolių. Jis neatmeta galimybės, kad žaliai baltus marškinėlius dar apsivilks.

J.Dentmonas norėtų grįžti į „Žalgirį“.<br>P. Mantauto nuotr.
J.Dentmonas norėtų grįžti į „Žalgirį“.<br>P. Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gabrielė Miknevičiūtė, krepsinis.net

Aug 5, 2015, 9:41 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 10:34 PM

„Manęs daug kas klausinėjo apie Lietuvą ir aš jiems sakiau svarbiausią dalyką: Lietuva yra ta šalis, kuri visada liks mano širdyje ir į kurią, vos pasitaikius gerai galimybei, visada norėsiu grįžti. Pasiilgau „Žalgirio“, pasiilgau visų tų žmonių.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE

Kai tik turiu laiko, būtinai pasidomiu, kaip komandai sekasi rungtyniauti. Būtų nuostabu sugrįžti. Lietuva turi pačius geriausius krepšinio sirgalius, o „Žalgiris“ yra ypatinga komanda. Kas žino, galbūt vieną dieną aš vėl sugrįšiu čia. Tikrai to norėčiau, jei tik susiklostys palankios aplinkybės“, – bendraudamas su krepsinis.net sakė J.Dentmonas.

29-erių metų 183 cm ūgio įžaidėjas labai gerai atsiliepia ir apie klubo aistruolius. Pasakius jam, kad šie jį vis dar atsimena, krepšininkas apsidžiaugė.

„Tikrai? Juk jau praėjo metai! Tai tiesiog nuostabu. „Žalgirio“ sirgaliai buvo tiesiog fantastiški, myliu juos. Juos galima vadinti tikrais krepšinio aistruoliais – žinių apie šį sportą jie turi labai daug. Džiugu, kad „Žalgirio“ sirgaliai visada mane palaikė ir palaiko iki šiol“, – džiaugėsi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.