EUROLYGA 2023

Apie karjeros pabaigą galvojęs L. Kleiza praleis sezono pradžią

Su Milano „Emporio Armani“ komanda atsisveikinęs Linas Kleiza vis dar neturi naujos darbovietės. Krepsinis.net žiniomis, 30 metų 203 cm ūgio puolėjas praleis kito sezono pradžią, kadangi jį kamuoja dešinės kojos problemos. Dėl šios priežasties L.kleiza nesudaro sutarties su jokiu klubu.

L.Kleizą kamuoja traumos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
L.Kleizą kamuoja traumos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Aug 10, 2015, 1:39 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 10:34 PM

Kada tiksliai pasveiks L.Kleiza, kol kas nėra žinoma. Pasak šaltinio, L.Kleiza net svarstė apie karjeros pabaigą, kadangi dėl skausmų praėjusį sezoną negalėjo žaisti visa jėga.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

L.Kleizos paslaugomis domėjosi Kauno „Žalgiris“, kurio vadovai buvo susitikę su žaidėju praėjusią savaitę ir išgirdo būtent tokį paaiškinimą. Šalies čempionai nusprendė nerizikuoti ir bent jau kol kas nesudarinėti kontrakto su traumuotu kauniečiu.

Krepsinis.net primena, kad L.Kleizos problemos prasidėjo dar 2011 metais, kai jam buvo atlikta artroskopinė dešinio kelio menisko operacija. Tuomet ilgai be krepšinio praleidęs lietuvis atsigavo, bet 2013 metais jį vėl ėmė kankinti skausmai, dėl to L.Kleiza 2012–2013 metų NBA sezone sužaidė vos 20 mačų.

Prabėgusiame sezone Eurolygoje Lietuvos rinktinės kandidatas aikštelėje praleisdavo po 19 minučių, įmesdavo 7,3 taško, atkovodavo 3,1 atšokusio kamuolio ir rinkdavo 5,3 naudingumo balo.

Italijos pirmenybėse L.Kleiza žaidė kiek sėkmingiau: 8,5 taško, 3,5 atkovoto kamuolio ir 5,9 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.