EUROLYGA 2023

„Nike“ ir „Adidas“ nesipešė: J. Hardenui – 200 milijonų

„Adidas“ kompanijai pavyko perimti Jamesą Hardeną iš „Nike“, su kuria „Houston Rockets“ žvaigždė kartu dirbo anksčiau. Lemtinguoju skaičiumi tapo 200. Būtent tiek milijonų JAV dolerių Donato Motiejūno bendraklubiui pasiūlė „Adidas“ kompanija už 13 metų sutartį.

J.Hardenas pasirašė sutartį su „Adidas“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Hardenas pasirašė sutartį su „Adidas“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2015, 9:20 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 4:31 PM

Anksčiau buvo manyta, kad J.Hardenas už sutartį gaus dar daugiau, bet „Nike“ nusprendė nesivaržyti.

Sutartis, pagal kurią J.Hardenas aikštėje avės „Adidas“ batelius ir aksesuarus per socialinius vakarus, oficialiai įsigalios spalio 1-ąją.

J.Hardenas per paskutinius trejus metus su „Rockets“ vidutiniškai uždirbs 16,78 mln. JAV dolerių ir dar gaus 15,38 mln. iš „Adidas“. Bet jeigu J.Hardenui pasiseks reklamos rinkoje, jis gali iš to uždirbti netgi daugiau nei iš „Rockets“ klubo.

Be „Adidas“ batelių su jo parašu turėtų pasirodyti J.Hardeno vardo drabužių linija. J.Hardenui pavyko pačiu geriausiu metu tapti laisvu agentu reklamos rinkoje. Būtent dabar „Adidas“ kompanijai reikėjo žengti stambų žingsnį ir po ranka pasitaikė „Rockets“ žvaigždė.

„Adidas“ 2012 metais pasirašė sutartį su „Chicago Bulls“ gynėju Derricku Rose'o. Ant sutarties puikavosi didžiulė suma ir 14 metų laikotarpis, bet traumų kamuojamam krepšininkui dar nepavyko nudžiuginti kompanijos.

D.Rose'o batelių pardavimai patyrė fiasko, o „Nike“ tuo metu mėgavosi LeBrono Jameso, Kevino Duranto ir Kobe Bryanto vardais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.