EUROLYGA 2023

Dėl vietos rinktinėje kovojantis D.Gailius: „Apie tai negalvoju“

Lietuvos vyrų rinktinė 35 minutes klimpo makedonų gynyboje ir nesusitvarkė gynyboje – aikštėje vyko atvirkštinis pirmadienio rungtynių su Turkija scenarijus. Po mačo kalbėję rinktinės žaidėjai pripažino, kad žaidė prastai, tačiau vylėsi kuo greičiau pamiršti šias rungtynes.

D.Gailius apie vietą rinktinėje negalvoja.<br>P.Mantauto nuotr.
D.Gailius apie vietą rinktinėje negalvoja.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Mažvydas Laurinaitis

Aug 18, 2015, 9:13 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 12:39 AM

„Patys matėte, kokios sunkios rungtynės buvo. Šiandienos ir vakarykštės rungtynės apsikeitė – žaidėme prastai, bet gerai, kad pabaigoje atradome žaidimą panašų į sąvajį“, – kalbėjo Mindaugas Kuzminskas.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite  nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Jis pats pelnė penkis taškus ir dažniau metė pro šalį, nei taikliai. Pasirengimo ciklą pakiliu žaidimu pradėjęs M.Kuzminskas jau antrose rungtynėse nerado savojo žaidimo.

„Prieš turkus nesusikūriau progų metimui, šiandien tiesiog savų metimų neišnaudojau. Pasitaisyisu. Gerai, kad tokios rungtynės šiandien, o ne vėliau. Tikiuosi greitai grįžti į sportinę formą“, – sakė puolėjas.

Šiame mače daug laiko pasireikšti gavo ir dėl įžaidėjo vietos kovojantis Žygimantas Janavičius, kuris rungtynes su turkais stebėjo tik iš šalies.

„Buvo klampios rungtynės, makedonai išmušė mus iš vėžių – skubėjome puolime. Antroje rungtynių pusėje žaidėme ilgesnėmis atakomis ir kantriai pasiekėme savo“, – varžybas apžvelgė gynėjas.

Dar vienas rinktinės kandidatas, kovojantis dėl vietos galutiniame dvyliktuke – Deividas Gailius pripažino, kad mūsiškiai mačą pradėjo apsimiegoję ir nenorėjo vertinti savo galimybių praverti nacionalinės komandos duris.

„Negalvoju apie tai. Stengiuosi žaisti ir padėti laimėti komandai“, – nukirto jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.