EUROLYGA 2023

A. Milaknis: „Nemanau, kad reikėtų daryti didelę tragediją“

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nariai po pralaimėjimo 59:72 Kroatijai neieškojo pasiteisinimų ir gyrė varžovus, tačiau skubotų išvadų daryti nenorėjo. Snaiperio Artūro Milaknio manymu, tragedijos daryti nereikėtų.

A.Milaknis neskuba daryti skubotų išvadų.<br>M.Patašiaus nuotr.
A.Milaknis neskuba daryti skubotų išvadų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Mažvydas Laurinaitis

Aug 19, 2015, 9:13 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 9:15 PM

„Nemanau, kad reikėtų daryti didelę tragediją. Padarysime analizę ir korekcijas. Stengsimės įgyti geriausią žaidimą, kai jo reikės“, – sakė A.Milaknis.

Jam pritarė ir rezultatyviausias mačo žaidėjas, rungtynių pabaigoje timptelėjęs mūsiškius į priekį – 16 taškų surinkęs Renaldas Seibutis.

„Nėra ką kalbėti. Rungtynės buvo sunkios ir rezultatas buvo daugiau nei baisus, bet čia jau kroatų nuopelnas ir mūsų nesugebėjimas atsakyti į fizišką žaidimą. Tikrai sunkiai sekėsi kalbėtis gynyboje ir puolime.

Reikėtų analizės, kur buvo didesnės klaidos. Pasiteisinimų nėra. Išryškėjo mūsų minusai ir silpnosios pusės, ties kuriomis reikės dirbti treniruotėse“, – pabrėžė gynėjas.

A.Milaknis paklaustas apie aspektus, kuriuos reikėtų gerinti daugiausiai vardino susikalbėjimą gynyboje ir greitį puolime.

„Buvo vienos sunkesnių rungtynių, jos tikrai parodė silpnąsias vietas. Nesmagu pralaimėti namuose taip, tačiau iš kitos pusės tai parodė, kur reikia stipriai pasistengti.

„Aspektų daug. Pirmiausia susikalbėjimas gynyboje. Penketai keičiasi, vieni nesusikalba su vienais, kiti su kitais. Deriniai paprasti ir veikia, jei viską darome greitai, bet jeigu kažkas užkliūna, tai viskas griūna“, – pastebėjo jis.

Nors Jonas Kazlauskas išskyrė žaidėjų nuovargį, tiek A.Milaknis tiek Deividas Gailius nesutiko su tuo.

„Nežinau, toks ritmas bus ir čempionate. Kažkiek nuovargis jaučiasi, bet turime gerą gydytojų komandą. Nemanau, kad kažkuris yra labai pavargęs“, – sakė A.Milaknis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.