EUROLYGA 2023

Naujovė Lietuvos krepšinyje: ir klubas, ir realybės šou

Pirmadienį Vilniuje buvo pristatytas analogų neturintis projektas, pavadintas „Sirgalių klubu“. Čia kiekvienas žmogus galės prisidėti prie komandoje priimamų sprendimų. Šakių „Zanavyko“ licenciją Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) perėmę asmenys su Rolandu Skaisgiriu priešakyje sugalvojo savotišką krepšinio realybės šou.

R.Skaisgirys – vienas pagrindinių projekto autorių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
R.Skaisgirys – vienas pagrindinių projekto autorių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Aug 24, 2015, 1:00 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 10:51 AM

Kol kas dar nei pavadinimo, nei spalvų, nei dalies sudėties neturinčią ekipą konsultuos Darius Maskoliūnas, o vyr. treneriu bus Nerijus Zabarauskas.

„Šis projektas sudomino mane. Mano situacija tokia, kad neturiu darbo, todėl sutikau padėti įsukti šį projektą, jog jis būtų įdomus. Treneris Zabarauskas yra mano geras draugas, mes kartu užaugę. Aš jį pasiūliau vyriausiuoju treneriu. Džiaugiuosi, kad jis grįžo į krepšinį ir čia padarys daug gero darbo. Visomis išgalėmis stengsiuosi padėti komandai“, – teigė D.Maskoliūnas.

Jono Kazlausko asistentas taip pranešė, jog komanda nori savo gretose matyti Dovydą Rediką ir su juo kalbasi. „Einu dirbti ten, kur įdomu ir nauja, o ne į komandą, kurios tikslas išgyventi. Stengiamasi pabrėžti, kad komanda būtų konkurencinga ir kovotų dėl aukščiausių vietų. Norime suteikti šansą atsiskleisti žinomiems ir nežinomiems žaidėjams.

Pirminis tikslas yra atkrintamosios, bet vėliau apetitas gali kilti bevalgant“, – ryžtingai kalbėjo N.Zabarauskas.

„Sirgalių klubo“ dalyviais gali tapti bet kuris Lietuvos gyventojas, kuris balsavime portale www.tv3.lt galės rinkti ekipai pavadinimą, logotipą, marškinėlių spalvas, naujus žaidėjus ir net startinį penketuką. Ekipa namų mačus žais Šakiuose, o treniruosis Kaune. TV3 eteryje bus transliuojamos visos komandos rungtynės tiesiogiai, o žiūrovai kasdien per TV6 kanalą galės išvysti paruoštus vaizdo klipus apie komandos gyvenimą ir tai, kas dedasi už aikštelės ribų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.