EUROLYGA 2023

„Lietkabelis“ kuria krepšinio piramidę – turės dublerių ekipą

Panevėžio „Lietkabelio“ struktūra toliau plečiasi – klubas turės dublerių komandą Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), kuri vadinsis „Lietkabelis-2“.

„Lietkabelio“ dubleriai varžysis NKL.<br>Augusto Didžgalvio nuotr.
„Lietkabelio“ dubleriai varžysis NKL.<br>Augusto Didžgalvio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

kklietkabelis.lt

Aug 26, 2015, 9:09 AM, atnaujinta Oct 18, 2017, 9:32 PM

Jaunuosius talentus krepšinio paslapčių mokys puikiai pažįstamas panevėžietis treneris Gintaras Leonavičius, kuris vienuolika metų yra treniravęs pagrindinę gimtojo miesto komandą.

„Džiaugiamės, kad treneris Leonavičius sutiko treniruoti „Lietkabelio“ dublerius. Turbūt nesuklysiu sakydamas, jog geresnio specialisto dirbti su jaunimu nerastume.

Tai yra ateities projektas, todėl šį sezoną ekipos tikslas bus išlikti NKL. Džiaugiamės, kad prie dublerių prisidėjo ir žinomas panevėžietis Rimantas Mincė“, – kalbėjo „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

„Lietkabelio“ dublerių ekipoje žais talentingiausi panevėžiečiai bei perspektyvūs krepšininkai ne tik iš Aukštaitijos regiono, bet ir visos Lietuvos. Be „Lietkabelio-2“, NKL kitą sezoną varžysis dar keturiolika klubų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.