EUROLYGA 2023

Nerimaujant dėl M. Kalniečio sopulių: „Išplaukė senos bėdelės“

Lietuvos krepšinio rinktinė trečiadienį išvyko į Atėnus, o komandos treneriams ir medikui štabui – naujas galvosūkis dėl įžaidėjo.

M.Kalnietis pajuto kojos skausmus.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
M.Kalnietis pajuto kojos skausmus.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
M.Kalnietis su komanda išskrido į Atėnus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
M.Kalnietis su komanda išskrido į Atėnus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Modestas Krukauskas

Aug 26, 2015, 3:41 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 6:25 PM

Rytinės treniruotės metu kojos skausmus pajuto Mantas Kalnietis. Pagrindinis komandos įžaidėjas iš karto buvo išvežtas pas medikus. Atlikę tyrimą jie nuramino, kad krepšininkas rimtų sveikatos problemų neturi, todėl M.Kalnietis kartu su komanda išvyko į Graikiją, kur nacionalinė komanda dalyvaus draugiškame „Akropolio“ turnyre.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

„Ne, nieko labai rimto nenutiko. Išplaukė senos bėdelės, bet tikrai nieko tokio, kas verstų nerimauti“, – šypsojosi M.Kalnietis. Kitą vertus, nežinia, ar krepšininkas galės visa jėga kovoti turnyre Graikijoje.

Antradienį rinktinės treneris Jonas Kazlauskas atsisveikino su gynėju Adu Juškevičiumi ir net buvo galvojama, jog netikėtai vėl sunegalavus M.Kalniečiui, šis vėl būtų pakviestas atgal į ekipos stovyklą.

– Kokios nuotaikos vykstant į Graikiją?, – buvo paklaustas M.Kalnietis. 

– Geros. Laukia paskutinės rungtynės, kurių metu galime taisyti savo silpnąsias vietas ir tai reikia padaryti. Taip reikia išnaudoti šį turnyrą.

– Ką dar reikėtų taisyti žaidime?

– Rungtyniausime tris dienas iš eilės ir tuomet pamatysime, kaip mums sekasi kartu žaisti. Gerai, kad galėsime žaisti kartu su Jonu Valančiūnu. Yra dar šiek tiek bėdų, nors didelių problemų ir nėra. Reikia dar šlifuoti žaidimą, kartoti derinius ir privesti viską iki mechaniško išpildymo tiek puolime, tiek gynyboje.

– Kroatija labiausiai išryškino mūsų komandos problemas?

– Tikriausiai, kad taip. Su silpnesnėmis komandomis nesimatė tų dalykų, bėdos nebuvo labai ryškios. Kroatija buvo aukščiausio lygio komanda, kuri žaidė kietai ir naudojo daug fizinio kontakto. Tas pats mūsų laukia čempionate. Gerai, kad susidūrėme su tokia rinktine per draugiškas rungtynes, o ne vėliau. Bet mes jau padarėme išvadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.