EUROLYGA 2023

Prieš dvikovą su Lietuva Turkijos rinktinėje – suirutė

Turkijos krepšinio rinktinės pasiruošimas artėjančiam Europos čempionatui įgavo itin nemalonų prieskonį. Stambulo „Fenerbahce“ prezidentas Azizas Yildirimas trečiadienį viešai rėžė, jog yra pasirengęs atšaukti iš rinktinės visus savo komandos deleguotus žaidėjus, rašo krepsinis.net.

Erginui Atamanui Turkijos klubo savininkas iškėlė sąlygas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Erginui Atamanui Turkijos klubo savininkas iškėlė sąlygas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

2015-08-27 09:26, atnaujinta 2017-10-18 17:13

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Kalbėdamas su viena iš Turkijos televizijų, A.Yildirimas sakė, kad rinktinės strategas Erginas Atamanas turi pasitraukti arba iš Stambulo „Galatasaray“, arba iš šalies rinktinės stratego pareigų.

Priešingu atveju, „Fenerbahce“ prezidentas neleis Semihui Erdenui, Ali Muhammedui, Melihui Mahmutoglu bei Kenanui Sipahi žaisti Europos čempionate.

Tarp A.Yildirimo bei E.Atamano karo kirvis buvo iškastas 2014 metais, kai „Galatasaray“ su treneriu atsisakė žaisti Turkijos finalo lemiamame mače.

Tada abu vyrai dažnai pliekėsi žiniasklaidoje, o ten taip pat buvo įpainiota ir šalies krepšinio federacija. Turkai jau šiandien 19 val. mūsų šalies laiku rungtyniaus su Lietuvos rinktine „Akropolio“ turnyre Graikijoje. 

„Eurobasket 2015“ čempionato pirmame etape Turkija kovos B grupėje Berlyne, o jos varžovėmis bus Vokietijos, Ispanijos, Serbijos, Islandijos ir Italijos ekipos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.