EUROLYGA 2023

M. Kalnietis: „Suprantame, prieš ką laimėjome“

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai po pergalės prieš Nyderlandus pripažino, kad padarė atitinkamas išvadas, tačiau pasiekimo nesureikšmino.

M.Kalnietis pelnė dešimt taškų.
M.Kalnietis pelnė dešimt taškų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2015, 9:48 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 10:51 AM

Rezultatyviausias buvęs Mindaugas Kuzminskas tikisi, kad tinkamą sportinę formą jis įgaus atėjus Europos čempionato kovoms.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

„Natūralu, kad po prastesnių rungtynių darome išvadas, bet džiaugtis nereikėtų. Neišvengėme vėl duobių. Turime laiko, reikia taisyti klaidas.

Akcentuojame, kad negaliu taip žaisti. Ir pačiam nėra smagu prastai žaisti, bet tikiuosi, kad tinkamu laiku įgausiu sportinę formą“, – sakė puolėjas, po kelių slogių rungtynių vėl sužaidęs užtikrintai.

Tuo tarpu 10 taškų pelnęs Mantas Kalnietis sutiko, kad aikštėje nesijaučia komfortabiliai, tačiau taip pati tikisi atsigauti iki Europos pirmenybių.

„Džiaugiamės, kad laimėjome, bet suprantame prieš ką žaidėme. Dėl to neverta kalbėti, kokie esame geri. Bet geresnė atmosfera rūbinėje yra geriau nei slogi nuotaika.

Rungtynėse su turkais per daug kalbėjome ir priekaištavome dėl vienas kito klaidų ir nežaidėme kaip komanda. Vakar apie tai kalbėjome ir šiandien nekartojome. Tikiuosi, kad tai išsaugosime ateityje.

Labai aukšto pažymio negalėčiau sau rašyti, bet kiekvieną dieną einu geresne linkme. Tikiuosi čempionate demonstruoti, ką visi įpratę matyti“, – sakė jis.

Ketvirtajame kėlinyje tikrą šou surengęs ir per mačą penkis tritaškius pataikęs Artūras Milaknis pakartojo M.Kalniečio žodžius.

„Pasiekėme pergalę, bet buvo po tų prastų rungtynių visokių minčių. Šiandien buvo visai kitoks susikaupimas, pakoregavome žaidimą ir supratimą, šnekas už aikštės ir aikštėje“, – sakė 17 taškų pelnęs gynėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.