EUROLYGA 2023

Prieš kovą su Serbija -T. Balaišio-Sėklos prognozės Lietuvai

Lietingą ir vėsų penktadienio vakarą Lilyje ramu, tačiau prie miesto pakraštyje esančio „Pierre Mauroy“ stadiono – tikras energijos pliūpsnis.

Daugiau nuotraukų (1)

Laimonas Šegžda, specialiai lrytas.lt, Lilis (Prancūzija)

Sep 18, 2015, 8:22 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 3:42 AM

Į Europos krepšinio čempionato tvirtovę traukia būriai žalia-geltona spalva pasipuošusių sirgalių. Bet skamba ne tik lietuviškos dainos – Lietuvos sirgaliams iššūkį metė ir gausiai į Prancūziją atvykę serbai.

Tuo metu, kai griaudėjo skanduotės, Lilio stadione įrengtoje arenoje dėl paskutiniojo atrankos į olimpiadą kelialapio kovėsi Latvijos ir Čekijos rinktinės.

Tačiau svarbiausias mūšis prasidės penktadienio vakarą – 22 val. startuos intriguojanti pusfinalio kova tarp Lietuvos ir Serbijos.

„Viskas gerai. Ir Rygoje buvo gerai, ir Lilyje viskas patinka“, – šypsojosi Lietuvos sirgalių lyderis Tomas Balaišis-Sėkla. Jis gyrė čempionato organizatorių idėją lemiamą čempionato etapą surengti stadione, bet pasidžiaugė, kad jų vietos – netoli aikštės.

„Gerai, kad mūsų vietos – prie krepšio, nes kažkada Belgrado arenoje mūsų vietos buvo visai aukštai, krepšininkai tada atrodo labai maži“, – juokėsi Sėkla. – Nors arenoje mūsų sirgalių neatrodo tiek daug, bet svarbiausia, kad mus krepšininkai girdi“.

Sirgalių lyderis įsitikinęs, kad pusfinalyje pajėgesni bus Lietuvos krepšininkai. „Mes per visą čempionatą labiau užsigrūdinome. Ir esame geriau pasiruošę. Tikiu, kad laimėsime ir šiandien, ir ne tik šiandien“, – pergalę ir pusfinalyje, o vėliau ir finale prognozavo T.Balaišis-Sėkla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.