EUROLYGA 2023

Neišsipildę žodžiai: klydo ir V. Gomelskis, ir R. Kurtinaitis

„Užmirškite. Jokių pirmų vietų, jokių finalų. Čempionato finale kovos Ispanija ir Prancūzija. Lietuva, kaip ir kitos dar 8 pajėgios komandos, kovos dėl 5 kelialapių į Rio de Žaneiro olimpiados kvalifikacinį turnyrą“, – tokius kategoriškus žiodžius kalbėdamasis su lrytas.lt prieš Europos čempionatą pasakė bene garsiausias ir žymiausias Rusijos krepšinio specialistas, legendinio buvusios SSRS vyrų rinktinės trenerio Aleksandro Gomelskio sūnus Vladimiras.

V.Gomelskio ir R.Kurtinaičio pranašystės buvo toli nuo tiesos.<br>M.Patašiaus ir basket.com.ua nuotr.
V.Gomelskio ir R.Kurtinaičio pranašystės buvo toli nuo tiesos.<br>M.Patašiaus ir basket.com.ua nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2015, 7:59 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 12:19 AM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Dabar, kai Lietuva vis dar džiaugiasi rinktinės iš Lilio parsivežtu sidabru, akivaizdu, kaip skaudžiai gali klysti net ir pripažinti ekspertas.

V.Gomelskis prieš pirmenybes žiauriai nuvertino lietuvius.

„Ar patekimas į olimpinę atranką jums būtų blogas rezultatas? Manau, Lietuva, Kroatija, Serbija turėtų tuos kelialapius gauti. Aš nuo svarstyklių nenumetu ir Rusijos nacionalinės komandos. Ji taip pat turi labai didelius šansus brautis į olimpinę atranką. Gerai – jei taip norite... Jei nebus kvailų netikėtumų, Lietuvos komanda galėtų žaisti pusfinalyje“, – tada kalbėdamas su lrytas.lt portalu sakė V.Gomelskis.

V.Gomelskis klydo ne tik dėl Lietuvos rinktinės, bet ir dėl Rusijos – šios šalies rinktinė patyrė visišką fiasko ir sukrovė daiktus jau po grupės varžybų, laimėjusi vienintelę pergalę prieš Bosnija ir Hercegovina.

Itin skaudžiai dėl Rusijos rinktinės galimybių klydo ir Maskvos srities „Chimki“ treneris Rimas Kurtinaitis.

„Esu įsitikinęs, kad net ir su esamais praradimais Rusijos krepšinio rinktinė turi visus šansus iškovoti turnyre kelialapį į Rio de Žaneiro olimpiados kvalifikacinį turnyrą. O galbūt net laimėti Europos čempionato medalius“, – tada spėjo lietuvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.