EUROLYGA 2023

D. Motiejūnui – malonios „Sports Illustrated“ pagyros

Donatas Motiejūnas stiprina nugarą, uoliai atlieka visus fizinio pasirengimo trenerio bei klubo medikų rekomenduotus pratimus, o sirgaliai – laukia. 25 metų 213 cm ūgio puolėjas nebaigė praėjusio NBA sezono, kai patyrė nugaros traumą, privertusią lietuvį gultis ant operacinės stalo.

D.Motiejūno laukia ir NBA specialistai.<br>P.Mantauto nuotr.
D.Motiejūno laukia ir NBA specialistai.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2015, 2:13 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 2:07 AM

„Rockets“ jau žaidžia draugiškus NBA mačus ir per keturias akistatas yra iškovojusi dvi pergales, bet D.Motiejūno pavardės niekas neužmiršta.

Sports Illustrated“ apžvalgininkas Robas Mahoney sudarė trijų geriausius atsarginius krepšininkus turinčių klubų sąrašą. Pasak „Sports Illustrated“, geriausi antraeiliai krepšininkai yra „Boston Celtics“ ir „Chicago Bulls“ bei „Houston Rockets“ klubuose.

„Rockets“ sąraše ir buvo paminėtas D.Motiejūnas.

„D.Motiejūnas pakils nuo suolo, kai tik pagis po nugaros traumos. Kita vertus, kai praėjusį sezoną užėmė susižeidusio Dwighto Howardo vietą, jis parodė, kad prieš nemažai varžovų gali pradėti žaisti starto penkete, -rašė R.Mahoney. – Jo mobilumas, efektyvumas po krepšiu ir metimai iš toliau suteikia lankstumo. D.Motiejūnas aikštėje gali atlikti daugybę veiksmų bei derinių. Jis turi reikiamus įgūdžius žaisti ir ketvirtojo numerio pozicijoje, todėl gali papildyti sudėtį su D.Howardu ar kitu rezervo žaidėju Clintu Capela.“

Pasak „Sports Illustrated“, Hjustono klube yra daug talentų, tad treneris turi gerą progą dažnai keisti žaidėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.