EUROLYGA 2023

Kieta kova moterų krepšinyje: žaidėją papuošė mėlynė

Kovingąsias Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) žaidėjas puošia ir mėlynės. Klaipėdos „Fortūnos“ ekipos gynėja Kristė Druskytė neseniai „pasipuošė“ mėlyne, o tiksliau, ja apdovanojo komandos draugė Justina Matuzonytė.

K.Druskytei mėlynę „įstatė“ komandos draugė.<br>K.Druskytės nuotr.
K.Druskytei mėlynę „įstatė“ komandos draugė.<br>K.Druskytės nuotr.
K.Druskytei mėlynę „įstatė“ komandos draugė.<br>K.Druskytės nuotr.
K.Druskytei mėlynę „įstatė“ komandos draugė.<br>K.Druskytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 28, 2015, 2:59 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 6:42 AM

„Per treniruotę žaidėme keturios aukštos žaidėjos prie keturias žemas. Nutiko taip, kad palindau po aukšta žaidėja ir gavau iš alkūnės nuo Justinos“, – smagiai nutikimą pasakojo K.Druskytė.

Pasak žaidėjos, mėlynės yra neišvengiamas krepšininkių atributas, o pati K.Druskytė jau sunkiai pamena sezoną, kada apsiėjo be šių „puošmenų“.

„Mėlynių pasitaiko, ir juokas juokais, bet bent jau man jos pasitaiko labai dažnai. Praėjusį sezoną du kartus buvau mėlyne pasipuošus, anksčiau – taip pat. Komandos draugėms irgi pasitaiko. Praėjusį sezoną per lemiamas kovas buvo nemažai mėlynių, įbrėžimų. Kovingos esame, todėl tikrai pasitaiko tokių dalykų. Alkūnėmis irgi pasidaužom“, – pasakojo 23-ęjų metų krepšininkė.

Tiesa, pati Kristė nepamena, ar kada teko taip paženklinti kitą krepšininkę, tačiau neslepia – nagais tikrai pasibraižo: „Pačiai mėlyne „apdovanoti“ nieko neteko, bet nagais pabraižius esu.“

Šį sezoną „Fortūnos“ ekipa atjaunėjusi ir pasikeitusi, tačiau K.Druskytės nuomone, komanda darbuojasi tinkama linkme.

„Esame labai kovingos, siekiančios pergalių net su mėlynėmis (šypsosi). Komanda pasikeitusi, bet dirbame, po truputį susižaidžiame, viena kitą labiau suprantame ir t sieksime aukščiausių tikslų“, – optimistiškai kalbėjo gynėja.

Klaipėdos ekipos gretose pasikeitė ne tik būrys žaidėjų, bet ir vyriausiasis treneris, kuriuo tapo Vilius Stanišauskas.

„Treneris tikrai įnešė daug naujovių. Vis tiek naujas treneris, tai ir nauja filosofija, nauji gynybos ir puolimo deriniai. Treneris griežtas, bet visoms komandos merginoms labai patinka“, – pokalbį LMKL.lt baigė K.Druskytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.