EUROLYGA 2023

Buvęs „Lietuvos ryto“ herojus kabina sportbačius ant vinies

Praėjusių metų rugpjūtį paskelbta informacija apie Chucko Eidsono karjeros pabaigą vėliau buvo paneigta, tačiau 202 cm ūgio amerikietis taip ant parketo praėjusį sezoną ir nepasirodė.

„Lietuvos rytą“ į pergales vedęs Chuckas Eidsonas baigė karjerą.<br>Reuters/Scanpix nuotr. iš archyvo
„Lietuvos rytą“ į pergales vedęs Chuckas Eidsonas baigė karjerą.<br>Reuters/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Nov 1, 2015, 10:05 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 8:11 AM

Pasak Krepsinis.net, universalusis krepšininkas, spalį atšventęs 35-ąjį gimtadienį, nusprendė baigti profesionalo karjerą, todėl jo aikštelėje daugiau nebeišvysime. Pernai Ch.Eidsonas atmetė Eurolygos komandų pasiūlymus, nes nusprendė keletą mėnesiu pailsėti ir į didįjį krepšinį sugrįžti prieš Eurolygos „Top 16“ etapą, tačiau taip nenutiko.

Krepšininkas 2008–2009 metų sezone amerikietis vedė Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą į skambiausias pergales Europos taurės turnyre, Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bei Baltijos krepšinio lygos (BBL) Prezidento taurės turnyruose. 2013–2014 metų sezone Ch.Eidsonas atstovavo Kazanės „Unics“ ekipai. Europos taurės turnyre universalus krašto puolėjas pasižymėjo 8 taškų, 4,3 atkovoto kamuolio ir 2,9 rezultatyvaus perdavimo vidurkiais.

Per savo karjerą Ch.Eidsonas taip pat yra žaidęs Gyseno „46sers“, Strasbūro SIG, Tel Avivo „Maccabi“ ir Barselonos „Barcelona“ gretose. Amerikietis yra dukart tapęs LKL čempionu, Europos taurės čempionu, šio turnyro naudingiausiu krepšininku, BBL aukso medalio laimėtoju ir Vokietijos pirmenybių MVP.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.