EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius atmetė „Maccabi“ siūlymą – parodė į J.Kazlauską

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo trenerio asistentas Šarūnas Jasikevičius buvo sulaukęs pasiūlymo perimti garsiausios Izraelio komandos – Tel Avivo „Maccabi“ vairą, bet jo atsisakė. Izraelio naujienų portalas „One.co“ skelbia, kad lietuvis atmetė savo buvusios komandos pasiūlymo dirbti vyriausiuoju treneriu ir į šį postą parekomendavo Joną Kazlauską.

Šarūnas Jasikevičius.<br>M.Kulbio nuotr.
Šarūnas Jasikevičius.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net ir lrytas.lt

Nov 9, 2015, 8:31 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 2:35 AM

Kauno komandos vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko asistentu dirbantis Š. Jasikevičius „Maccabi“ marškinėlius vilkėjo 2003-2005 m. ir tapo Izraelio krepšinio sirgalių numylėtiniu – jis buvo vadinamas „auksiniu berniuku“. Su Tel Avivo ekipa jis du kartus tapo Eurolygos čempionu, laimėjo dvejas Izraelio pirmenybes ir dvi šalies taures.

Toks Šaro pasiūlymas nebūtų netikėtas, kadangi Lietuvos rinktinės strategą ir buvusį įžaidėją sieja ypatingas ryšys: J.Kazlauskas buvo pirmasis tikras Š.Jasikevičiaus treneris ir tas lietuvis strategas, kuriuo krepšininkas labiausiai žavėjosi.

Pirmadienį Guy'ų Goodesą atleidusi „Maccabi“ ieško naujo vairininko. Tarp kandidatų minimas ne tik J.Kazlauskas, bet ir Simone Pianigiani, Erezas Edelšteinas, Dirkas Bauermannas ir dar būrys trenerių. Pasak naujausių pranešimų, D.Bauermannas susitiko su „Maccabi“ vadovais Barselonoje, kur aptarė galimą bendradarbiavimą. Anksčiau D.Blatto asistentu dirbęs G.Goodesas praėjusį sezoną su „Maccabi“ nužygiavo iki Eurolygos ketvirtfinalio bei triumfavo Izraelio čempionate, bet šio sezono istorija buvo gerokai liūdnesnė.

„Maccabi“ Eurolygoje pasiekė vieną pergalę iš keturių, o Izraelyje po penkių mačų turi du pralaimėjimus.

„Maccabi“ komanda šią savaitę žais Eurolygos rungtynes su Stambulo „Darussafaka“ ir joms turėtų vadovauti asistentas Evi Evenas.

Lrytas.lt jau anksčiau skelbė, kad šaltinių teigimu – „Maccabi“ trenerio poste norėtų matyti Joną Kazlauską.

Pats treneris, kaip įprasta, nenorėjo komentuoti žinių. „Jūs gi žinote mano nuostatą nieko nekomentuoti, kol nėra įvykę“, – lrytas.lt sakė J.Kazlauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.