EUROLYGA 2023

Varžovus baudžiantis Kristapas Porzingis žavi „Knicks“ legendą

Latvis Kristapas Porzingis daro tai, ko joks „New York Knikcs“ pirmametis nedarė jau trisdešimt metų – nuo pat legendinio Patricko Ewingo laikų, kurį sužavėjo dvidešimtmetis Baltijos milžinas.

P.Ewingas žavisi K.Porzingiu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
P.Ewingas žavisi K.Porzingiu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2015, 5:14 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 5:21 PM

221 cm ūgio K.Porzingis debiutiniame sezone rungtyniauja po 23,7 minutės, bet per jas spėja surinkti 11,8 taško ir atkovoti daugiausiai atšokusių kamuolių komandoje – po 8,3.

Dar labiau jis savo vardą įtvirtina jau firminiais tampančiais dėjimais, kuriuos jis atlieka pataisęs netaiklius komandos draugų metimus. Latvio jėgą teko pajusti ir Jonui Valančiūnui, per kurį K.Porzingis sugrūdo kamuolį.

„Jis yra jėga, su kuria reikia skaitytis. Atrodo, kad Kristapas puikiai pritaps „Knicks“ ekipoje“, – po NBA mačo sakė P.Ewingas.

Legendinis krepšininkas mano, kad jaunasis Latvijos talentas puikiai tinka šių dienų žaidimo stiliui, kuris įsigaliojo NBA.

„Jis aukštas, tačiau puikiai atakuoja iš toli. Mano laikais, tokio ūgio vyrukai žaisdavo baudos aikštelėje. Bet Kristapo žaidimas – įvairiapusiškas. Jo žaidimo stilius yra tinkamas NBA lygai, kokia ji yra dabar“, – vertino jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.