EUROLYGA 2023

Pažemintas Gintaras Krapikas nunarino galvą

Gintaras Krapikas Atėnuose kalbėjo apie tai, kad net neturėjo šansų kovoti dėl pergalės, Krasnodare – apie prarastą krepšininkų tikėjimą pergale. Kauno „Žalgirio“ strategui teko teisintis po beviltiškų pasirodymų išvykoje per Eurolygos dvikovas, tačiau vargu, ar ir didžiausi skeptikai galėjo tikėtis to, kas nutiko pirmadienį.

G.Krapikui ir vėl teko teisintis.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
G.Krapikui ir vėl teko teisintis.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-11-30 21:13, atnaujinta 2017-10-01 23:38

Kauno „Žalgiris“ LKL čempionate savo aikštėje 82:88 pralaimėjo Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkams ir uždavė daugybę klausimų apie komandos formą.

„Nereikia ieškoti pasiteisinimų. Jeigu namuose nesugebame rodyti tokios gynybos, kokia yra reikalinga, leidžiame varžovui įmesti žymiai daugiau nei leisdavome vidutiniškai, tai belieka juos pasveikinti su pergale“, – sakė G.Krapikas.

„Žalgiris“ daug laiko taisyti klaidas neturės. Jau trečiadienį Kauno klubo laukia itin svarbios Eurolygos rungtynės namuose su Izmyro „Pinar Karsiyaka“. Paklaustas, ar pralaimėjimas taps spyriu į užpakalį, G.Krapikas tik pakratė galvą į šalis.

„Nežinau. Pažiūrėsime trečiadienį“, – sakė strategas.

Penktadienį „Žalgiris“ užfiksavo savo antirekordą. Kauno komanda Rusijoje 50:80 pralaimėjo Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšininkams ir pirmą kartą pelnė tiek mažai taškų. Anksčiau „Žalgiris“ išvykoje 56:91 krito prieš Atėnų „Panathinaikos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.