EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ legionierius košmariškus pralaimėjimus gena šalin

I.Vougioukas pabrėžė, kad komanda turi užmiršti pralaimėjimus.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
I.Vougioukas pabrėžė, kad komanda turi užmiršti pralaimėjimus.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2015, 5:57 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 8:01 PM

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nebuvo spėję deramai atsigauti po košmaro Krasnodare, kai Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) patyrė gėdingą pralaimėjimą. „Žalgiris“ pirmadienį 82:88 krito prieš Kėdainių „Nevėžio“ komandą.

Gintarui Krapikui po rungtynių stigo žodžių. Jų trūko ir sirgaliams, kurie piktinosi paskutiniais rezultatais.

Dabar „Žalgiris“ veja mintis apie „Nevėžį“ ar „Lokomotiv“. Trečiadienį Eurolygoje 19 val. 45 min. „Žalgiris“ namuose susitiks su Izmyro „Pinar Karsiyaka“ ekipa. Rungtynės – itin svarbios. Pergalė „Žalgiriui“ leistų užsitikrinti vietą „Top 16“ etape, o pralaimėjimo atveju reikėtų galvoti apie revanšą Atėnų „Panathinaikos“ ar „Barcelona“ klubams.

„Didelė tikimybė, kad tie, kas laimės – keliaus į kitą etapą. Esame patenkinti, kad žaisime namuose, nes išvykoje būtų daug sunkiau. Turime užmiršti tuos porą blogų mačų“, – sakė Ianas Vougioukas.

„Žalgiris“ penktadienį Rusijoje 50:80 pralaimėjo „Lokomotiv“ krepšininkams ir pasiekė savo pelnytų taškų antirekordą. Tai buvo antrosios galinga nesėkme pažymėtos rungtynes išvykoje. Anksčiau „Žalgiris“ 56:91 pralaimėjo „Panathinaikos“ komandai.

Po rungtynių Atėnuose I.Vougioukas yra ištaręs: „Man gėda.“

„Atėnuose buvo sunku žaisti. Gal ne daug žaidėjų buvo patyrę tą jausmą, kai reikia žaisti ten. Manau, kad nebuvome pasirengę psichologiškai. Abu mačus varžovai pradėjo labai gerai ir mums nepavyko pavyti“, – antradienį sakė I.Vougioukas.

Tačiau jis kalbėjo apie Eurolygos dvikovas.

„Pirmadienį blogiausia buvo tai, kad teko klausyti, kaip švenčia kita komanda. Mes turėjome sutvarkyti reikalus. Po pralaimėjimo „Lokomotiv“ komandai psichologiškai nebuvo tvirčiausi, bet namuose privalėjome laimėti, ypač prieš tokias komandas, kaip „Nevėžis“, – kalbėjo „Žalgirio“ legionierius.

Jis teigė, kad apie pokyčius komandoje reikėtų kalbėti po trečiadienio dvikovos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.