EUROLYGA 2023

Į LKL D. Redikas nepatenka dėl išeikvotų automobilio degalų?

Lietuvos krepšinio padangėje bene labiausiai aptarinėjama tema tapo Dovydo Rediko noras persikelti į Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rungtyniaujančią Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą ir dabartinės jo ekipos nenoras lengvai paleisti gynėjo.

D.Redikas nori grįžti į LKL.<br>D.Umbraso nuotr.
D.Redikas nori grįžti į LKL.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2015, 12:40 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 8:23 AM

Jau buvo garsiai kalbama, kad antroje pagal pajėgumą Lietuvos krepšinio lygoje sezoną pradėjęs D.Redikas netrukus paliks Šakių „Vytį“ ir kelsis į LKL. Tačiau derybos užtruko.

„Vytis“ penktadienį ryte išplatino pranešimą, kuriame paaiškino, kad nesiekia sutrukdyti D.Redikui grįžti į LKL, tačiau už tai nori didesnės išpirkos.

Pasvalio klubo vadovas Arūnas Burkevičius Lrytas.lt sakė, kad iš jo ekipos pusės viskas yra suderinta, tačiau atsirado įvairių niuansų, kurių jie patys nelabai supranta.

„Nežinau, išpirkos dydį lyg ir sutarėme, bet jie turi kažkokių papildomų niuansų – lyg Dovydas ir kuro per daug kažkiek įsipylė, kažkokią licenciją jie nori pridėti. Nežinau.

Faktiškai tai ne mūsų klubo problema derėtis – Dovydas nori ateiti, mes su juo esame suderinę sąlygas iki galo. Tuo turėtų dabar užsiimti pats D.Redikas su savo agentu ir susitvarkyti reikalus su „Vyčiu“, tada jau žiūrėti, ar mes galime mokėti jų norimą sumą“, – sakė A.Burkevičius.

Jis neatskleidė tikslios sumos, tačiau pripažino, kad krepšinio pasaulyje ji nėra didelė.

„Suma jau buvo aptarta daug kartų – vieną kartą jie pasakė vieną sumą, antrą kartą jau kitą, trečią dieną jau vėl pakėlė kainą, o dabar viskas vėl iš naujo. Iš jų pusės nėra jokio konkretumo.

Negaliu suprasti jų savininkų“, – stebėjosi jis.

D.Redikas sezoną pradėjo NKL lygoje, kur tapo „Vyčio“ lyderiu. Karjerą norintis atgaivinti 22-ejų metų 193 cm ūgio gynėjas per rungtynes šį sezoną vidutiniškai rinko po 21,1 taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.