EUROLYGA 2023

Arvydas Gronskis: „Reikia komandoje įvesti discipliną ir tvarką“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą šiuo metu treniruojantis Arvydas Gronskis liko patenkintas pergale prieš Utenos „Juventus“, bet ne žaidimu.

A.Gronskis laikinai vadovauja „Lietuvos ryto“ komandai, kol ši ieško naujo pagrindinio trenerio.<br>M.Kulbio nuotr.
A.Gronskis laikinai vadovauja „Lietuvos ryto“ komandai, kol ši ieško naujo pagrindinio trenerio.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

LKL inf.

Dec 5, 2015, 6:36 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 2:19 AM

LKL rungtynėse šeštadienį vilniečiai įveikė Utenos ekipą 83:82, išbarstę trečiajame kėlinyje įgytą 16 taškų pranašumą.

„Geras dalykas tas, kad laimėjome, – sakė laikinasis „Lietuvos ryto“ ekipos treneris. – Žinau, kad dabar esame blogoje formoje tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Grįžo į rikiuotę Antanas Kavaliauskas ir Artūras Gudaitis, o tai mus šiek tiek išderino, nes dvi savaites vertėmės be jų.

Padarėme 17 klaidų ir leidome varžovams atkovoti net 14 kamuolių puolant, tai ir leido jiems kovoti iki pabaigos.

Reikia komandoje įvesti discipliną ir tvarką. Nėra taip, jog pasakėme žaidėjams, kad reikia žaisti ramiau ir taip iš karto nutinka. Turime viską daryti po kruopelytę ir taip įgyti gerą sportinę formą.“

„Juventus“ komandos, kuri Spencerio Butterfieldo tritaškiu paskutinę sekundę sumažino skirtumą iki vieno taško, treneris Antanas Sireika sakė, kad šį kartą jo treniruojamai komandai tiesiog nepasisekė.

„Nebūna treneriai patenkinti net ir po laimėtų rungtynių. Džiaugiuosi tik kai kuriais momentais. Jeigu palyginsime dvikovą, vykusią prieš pusantro mėnesio (spalį „Lietuvos rytas“ laimėjo 100:77, -red.), tai šį kartą esu labiau patenkintas žaidimu. Tokio atkaklumo rungtynėse kiekviena maža klaida yra baudžiama. Žaidėme prieš aukšto lygio komandą, kuri mus ir nubaudė.

Šį sezoną „Juventus“ parodė, jog turi labai daug kovingumo, visada kovoja iki galo bei dažnai pasiseka. Tik šiandien nepasisekė – galbūt anksčiau reikėjo imtis aktyvesnių veiksmų. Žinoma, ir varžovai atsipalaidavo susikrovę 16 taškų pranašumą, nes nesitikėjo tokio akiplėšiškumo“, – dėstė A.Sireika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.