EUROLYGA 2023

Čia tai bauda – A. Milaknio kolegai teks pakloti 40 tūkst. eurų

Europos taurės turnyro aštuntojo turo rungtynėse Rusijos Kazanės „Uniks“ ekipos gynėjas Antonas Ponkrašovas pasižymėjo itin nesportišku elgesiu ir galiausiai už tai sulaukė nuobaudos. Ne kartą nervų nelaikęs krepšininkas turės sumokėti kol kas didžiausią baudą turnyro istorijoje. Kartu su A.Ponkrašovu žaidžia ir Lietuvos krepšinio rinktinės narys Artūras Milaknis.

A.Ponkrašovas žaidžia ir Rusijos krepšinio rinktinės sudėtyje.<br>AP nuotr.
A.Ponkrašovas žaidžia ir Rusijos krepšinio rinktinės sudėtyje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2015, 10:57 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 6:47 PM

Salonikų „Aris“ ekipos žaidėjui Vassiliui Symtsakui smogęs 200 cm ūgio A.Ponkrašovas ULEB Drausmės komisijos sprendimu turės ne tik praleisti keturis artimiausius Europos taurės mačus, bet ir privalės patuštinti piniginę – sumokėti 40 tūkst. eurų baudą.

Ruso ir graiko susidūrimas įvyko praėjusios savaitės rungtynių trečiajame kėlinyje, kai A.Ponkrašovas, prabėgdamas, alkūne smogė V.Symtsakui į veidą ir iškart buvo nubaustas nesportine pražanga.

Graikas kurį laiką gulėjo ant parketo ir jam prireikė net kaklo įtvaro. Buvo paruošti ir neštuvai, bet jis atsikėlė nuo grindų ir pats paliko aikštelę.

„Uniks“ klubas praėjusią savaitę ir dar kartą nusileido „Aris“ – 70:76. Pirmoje akistatoje rusai graikams pralaimėjo 73:74.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.