EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ puolėjas: „Žiūrėkime ne į varžovus, o į save“

Europos taurės E grupės lyderis, jau ramus dėl vietos kitame etape – prieš autsaiderį, kuriam pergalės reikia kaip oro, norint neuždusti grupės dugne. Toks bus šios vakaro mačas Sankt Peterburge tarp vietos „Zenit“ (7 pergalės, 1 pralaimėjimas) ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ (2 pergalės, 6 pralamėjimai).

D.Gailius.<br>M.Kulbio nuotr.
D.Gailius.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2015, 2:22 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 10:25 AM

Teoriniais skaičiavimais, nesėkmė Rusijoje dar galutinai nepalaidotų vilniečių sezono Europos taurėje – nebent Salonikų PAOK šįvakar namie įveiktų Saratovo „Avtodor“. Jei graikai pralaimėtų, didžiojo klausimo persikeltų į paskutinė grupės dvikovą kitą savaitę Vilniuje su PAOK.

Bet patys „Lietuvos ryto“ krepšininkai nelinkę užsiimti aritmetika ir sieks pergalės prieš „Zenit“ ekipą, kuriai pirmajame rate „Siemens“ arenoje nusileido 65:70.

– Mačas Sankt Peterburge – jums neeilinės svarbos. Ar dėl to jaučiate didelį spaudimą?, – lrytas.lt paklausė „Lietuvos ryto“ puolėjo Deivido Gailiaus.

– Spaudimas turi būti prieš kiekvienas rungtynes, žinoma, yra ir dabar. Bet stengiamės to nesureikšminti. Visi esame ne vaikai ir tiesiog suprantame šių rungtynių kainą.

– „Zenit“ šį sezoną vos kartą pralaimėjo ne tik Europos taurėje, bet ir Jungtinėje lygoje. Ką labiausiai akcentuojate Rusijos klubo žaidime?

– Pirmiausia reikia akcentuoti savo žaidimą. Treneris taip ir daro. Privalome laikytis drausmės, žaidimo plano. Manau, kad turime galimybę nugalėti.

– Kaip komanda sureagavo į trenerių rokiruotę, kai Aurimą Jasilionį pakeitė kitas asistentas Arvydas Gronskis?

– Viskas tvarkoje. Mes tiesiog dirbame savo darbą. Matosi, kad treneris protingas, visi žaidėjai juo pasitiki ir jo klauso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: komendantinių pratybų užkulisiai