EUROLYGA 2023

„Fortūnos“ gražuolė prieš varžoves panaudoja ir plaukų ginklą

Niekam ne paslaptis, kad aukščiausia Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) žaidėja yra 205 cm ūgio Kristina Alminaitė, o žemiausia – 164 cm ūgio Livija Kaktaitė. Tačiau ar žinote, kas turi ilgiausius plaukus ar storiausią kasą?

188 cm ūgio Klaipėdos „Fortūnos“ ir Lietuvos jaunimo rinktinės puolėja Roberta Mizgerytė išsiskiria be galo gražiais plaukais, kurie pridaro problemų varžovėms.<br>lmkl.lt nuotr.
188 cm ūgio Klaipėdos „Fortūnos“ ir Lietuvos jaunimo rinktinės puolėja Roberta Mizgerytė išsiskiria be galo gražiais plaukais, kurie pridaro problemų varžovėms.<br>lmkl.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2015, 5:58 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 4:53 AM

188 cm ūgio Klaipėdos „Fortūnos“ ir Lietuvos jaunimo rinktinės puolėja Roberta Mizgerytė išsiskiria be galo gražiais plaukais, kurie pridaro problemų varžovėms.

„Manau, kad viskas slypi genuose. Tikrai kažkaip ypatingai plaukų neprižiūriu. Komandos draugės po rungtynių tepasi įvairiais aliejais, o aš nieko nedarau ir vis tiek turiu sveikus plaukus, net dažymas jiems absoliučiai nekenkia“, – didžiavosi krepšininkė.

11 taškų ir 9 atkovotų kamuolių vidurkį turinti R.Mizgerytė pripažįsta, kad ilgi plaukai prieš rungtynes jai sukelia problemų, bet mačo metu tai yra ginklas prieš varžoves.

„Priešininkėms kartais netyčia trinktelėju per veidą arba įduriu į akį. Varžovės dažnai skundžiasi ir sako, kad kirpčiausi plaukus“, – juokėsi R.Mizgerytė.

Nors dabar merginų madoje dominuoja trumpesni plaukai, R.Mizgerytė visai nesiruošia jų kirptis. LMKL ar kitų renginių metu aplinkiniai žavisi išskirtiniu šviesių plaukų grožiu.

„Ilgų plaukų tikrai nenusikirpsiu, o ir krepšinyje noriu būti geriausia, tad ilga kasa tik padeda“, – valiūkiškai užbaigė Roberta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.