EUROLYGA 2023

A. Kirilenka atvėrė Rusijos žaizdas: nežino, kur dingo milijonai

Andrejus Kirilenka baigęs krepšininko karjerą iš karto kibo į naują veiklą – jam patikėta valdyti Rusijos krepšinį. Federacijos prezidentu išrinktas A.Kirilenka jau kelis kartus kalbėjo apie norą prikelti mirštantį šalies krepšinį ir ištaisyti pirmtakų klaidas.

A.Kirilenka bando prikelti Rusijos krepšinį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A.Kirilenka bando prikelti Rusijos krepšinį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2015, 12:50 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 5:45 AM

O jų buvo daug – buvęs krepšininkas atskleidė, kad jam tapus Krepšinio federacijos prezidentu jos skola siekė 280 milijonų rublių – tai beveik 3,7 mln. eurų.

„Apie 400 tūkst. eurų atidavėme. Liko dar 3,3 mln. Didžioji dalis šios skolos – užsitęsę mokėjimai kompanijoms, kurios užsiima rinktinės žaidėjų pervežimu ir pan. Tačiau apie 1,7 mln. eurų dingo nežinia kur. Bandome dabar tai aiškintis“, – kalbėjo A.Kirilenka.

Paklaustas, kas bus toliau, kai pavyks tai išsiaiškinti, prezidentas buvo tiesus – stengsis, kad informacija pakliūtų į teisėsaugos rankas.

A.Kirilenka taip pat atskleidė, kad kiekvieną rytą keliasi labai anksti – penktą valandą. Baigęs karjerą jis nepamiršo sporto – nuolat mankštinasi ir palaiko fizinę formą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.