EUROLYGA 2023

Kokių varžovų Europos taurėje sulauks Klaipėdos „Neptūnas“?

„Neptūnas“ reguliarųjį Europos taurės sezoną baigs išvykoje.<br>Indrė Pix. nuotr.
„Neptūnas“ reguliarųjį Europos taurės sezoną baigs išvykoje.<br>Indrė Pix. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas V.Eidvilas

Dec 16, 2015, 11:23 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 3:15 AM

Europos taurės turnyre per devynis turus šešias pergales iškovojęs Klaipėdos „Neptūnas“ jau užsitikrino mažiausiai antrąją vietą F grupėje, tačiau dar gali susikeisti vietomis su pirmaujančia Stambulo „Galatasaray“ komanda. Galutinė pozicija nulems klaipėdiečių varžovus antrajame Europos turnyro etape.

„Galatasaray“ sąskaitoje yra septynios pergalės, bet jei paskutiniajame ture Stambulo komanda pralaimėtų, o Klaipėdos ekipa laimėtų, aukščiau atsidurtų „Neptūnas“, turintis pranašumą tarpusavio dvikovose. Klaipėdiečiai namie Turkijos klubui pralaimėjo 90:94, bet išvykoje pasiekė revanšą didesniu skirtumu 82:76.

Trečiadienį paskutiniajame ture abi dėl pirmosiose vietos kovojančios komandos rungtyniaus svečiuose. „Neptūno“ varžovas bus Atėnų AEK, „Galatasaray“ – „Nižnij Novgorod“.

Jei klaipėdiečiai F grupėje liks antri, jie „Last 32“ etape pateks į J grupę ir joje žais su D grupės pirmąja, B grupės ketvirtąja ir Eurolygos B grupės šeštąja komandomis.

D grupėje pirmąją vietą užsitikrino Salonikų „Aris“, B grupėje geriausias galimybes užimti ketvirtąją vietą turi Berlyno ALBA, tačiau nedidelių vilčių ją išstumti neprarado Le Mano „Sarthe“ klubas.

Eurolygos B grupės autsaiderės yra Limožo CSP ir Milano „Emporio Armani“ komandos, kurios penktadienį tarpusavyje kovos dėl to, kad išvengtų paskutinės vietos.

Jei „Neptūnas“ taps F grupės nugalėtoju, kitame etape žais N grupėje, o Klaipėdą aplankys C grupės antroji, E grupės ketvirtoji ir Eurolygos D grupės šeštoji komandos.

Jau aišku, kad C grupėje antrąją vietą užims Saragosos CAI, Eurolygos D grupės dugne liks Sasario „Banco di Sardegna“.

E grupėje padėtis gana paini, o ketvirtąją vietą gali užimti Stambulo „Besiktas“, Salonikų PAOK ir Solnoko „Olaj“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.