EUROLYGA 2023

Netikėta: Mindaugas Kuzminskas susitarė su Maskvos CSKA klubu?

Ispanijos žiniasklaidoje pasklido gana netikėtos naujienos. Pranešama, kad Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas Mindaugas Kuzminskas pasiekė žodinį susitarimą su rusų Maskvos CSKA klubu.

M.Kuzminskas rengiasi vykti į Maskvą? CSKA ekipą treniravo ir Lietuvos rinktinės strategas Jonas Kazlauskas.<br>G.Šiupario nuotr.
M.Kuzminskas rengiasi vykti į Maskvą? CSKA ekipą treniravo ir Lietuvos rinktinės strategas Jonas Kazlauskas.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

Dec 17, 2015, 10:22 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 6:24 PM

Šią komandą lietuvis pasirinko todėl, kad prieš išvykdamas į NBA nori laimėti Eurolygą, rašoma Ispanijos žiniasklaidoje.

Tiesa, taip pat pridedama, kad į Rusiją puolėjas turėtų keltis ne šiemet ar šiame sezone, o nuo kitos vasaros.

Pats M.Kuzminskas šios žinios socialiniuose tinkluose nepaneigė ir nepatvirtino. Tačiau „Instagram“ ir „Twitter“ lietuvis paskutinį kartą buvo prisijungęs tik gruodžio 14-ąją, o naujiena pasklido trečiadienio vakarą.

M.Kuzminskas nuo 2013 metų atstovauja Malagos „Unicaja“ ekipai. Šį sezoną Eurolygoje lietuvis per 21 minutę renka po 13 taškų, atkovoja po 3,9 kamuolio ir atlieka po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

 Eurolygai patvirtinus naująją tvarką – 16 ekipų turnyrą, kitų metų kovose vietos „Unicaja“ klubui neliko. Manoma, kad tuo atveju, jei ispanams nepavyks į Eurolygą patekti kvalifikacijos būdu, jie persikels rungtyniauti į FIBA organizuojamą turnyrą, kuriame taip pat varžysis 16 klubų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.