EUROLYGA 2023

Linas Kleiza dar neatsigavo ir su „Žalgiriu“ nesidera

Linas Kleiza vasarą neslėpė, kad norėjo užsivilkti Kauno „Žalgirio“ marškinėlius, bet tai padaryti troško visiškai išsigydęs traumas ir pailsėjęs. 30 metų puolėjas „Žalgirio“ pasirodymą reguliariajame Eurolygos sezone stebėjo iš šalies. L.Kleiza portalui krepsinis.net atskleidė, kad „Žalgirį“ iš šalies palaikys ir „Top 16“ etape.

L.Kleiza teigė, kad dar nesijaučia visiškai sveikas.<br>M.Kulbio nuotr.
L.Kleiza teigė, kad dar nesijaučia visiškai sveikas.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2015, 3:38 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 2:34 AM

„Viskas yra gerai, kol kas vis dar vyksta reabilitacijos procesas, bet kažkokios datos, kada galėčiau grįžti, pasakyti negaliu. Kaip jau esu minėjęs anksčiau, su niekuo nepradėsiu kalbėtis, kol nebūsiu visiškai pasiruošęs – dabar visos mintys nukreiptos į reabilitaciją“, – sakė L.Kleiza.

Krepšininkas teigė, kad dėl sveikatos dar nesileido į derybas su „Žalgiriu“.

Eurolyga „Top 16“ etapui registruoti naujus krepšininkus leidžia iki pirmųjų rungtynių arba prieš antrąjį ratą. „Žalgiris“ gruodžio 30 dieną „Top 16“ etapo rungtynes pradės savo aikštėje su Vitorijos „Laboral Kutxa“ ekipa.

„Svajonės visada gyvos. Žiūrėsime, kaip bus. Noriu eiti į „Žalgirį“. Noriu žaisti ne 50 ar 40 procentų, o šimtu. Dėl to ir nėjau. Bet žiūrėsime, kaip viskas klostysis. Rinktinė gali ir šiais metais laimėti auksą. Aš tuo tikiu“, – vasarą kalbėjo L.Kleiza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.