EUROLYGA 2023

Vasarą sunkiai dirbęs Stephenas Curry: „Aš geriausias pasaulyje“

Stephenas Curry ir „Golden State Warriors“ mėgaujasi nuostabiu sezonu, kuris NBA čempionams įkvėpė dar daugiau pasitikėjimo savo jėgomis. Visai neseniai „Warriors“ žvaigždė Klay'us Thompsonas pareiškė, kad jis ir S.Curry – geriausi lygos gynėjai.

S.Curry vasarą sunkiai dirbo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Curry vasarą sunkiai dirbo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Curry vasarą sunkiai dirbo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Curry vasarą sunkiai dirbo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 24, 2015, 6:16 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 1:26 PM

Dabar pats S.Curry, kalbėdamas su „Time“ pareiškė, kad jis – geriausias žaidėjas pasaulyje.

„Mano manymu taip, šiuo metu esu geriausias žaidėjas pasaulyje. Todėl turiu tiek daug pasitikėjimo savimi, kad kiekvieną naktį galiu sužaisti aukščiausiu lygiu.

Aš nesileidžiu į ginčus, kuriuose diskutuočiau kodėl esu geresnis už kitus. Tiesiog jeigu tu taip negalvosi būdamas aikštėje, padarysi sau meškos paslaugą“, – kalbėjo 27-erių S.Curry.

191 cm ūgio gynėjas taip pat atskleidė, kas jam padėjo dar labiau pagerinti savo žaidimą po sezono, kuriame tapo naudingiausiu NBA žaidėju.

„Stiprinau apatinės kūno dalies ir pilvo bei nugaros apačios raumenis, kad galėčiau atlaikyti NBA rungtynių grafiką. Tai dariau žinodamas, kad visos ekipos mus medžios.

Dėl to dabar sugebu geriau susikurti erdvės aikštėje, esu tikslesnis ir staigesnis. Jėga ir staigumas padeda geriau judėti iš taško A į tašką B.

Taip pat svarbus ir kamuolio valdymas, kad atlikčiau šiuos judesius greitai. Tad vasarą dirbau ties daug aspektų. Tiesiog dirbau ties tuo, ką ir taip dariau gerai, tačiau stengiausi tai atlikti dar geriau ir efektyviau“, – pasidalino jis.

S.Curry šiame sezone pelno po 31,8 taško ir atlieka 6,2 rezultatyvaus perdavimo. „Warriors“ yra absoliutūs NBA lyderiai – jų sąskaitoje 27 pergalės ir vos viena nesėkmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.