EUROLYGA 2023

Balsavimo rezultataus pamatęs Kobe Bryantas: „Kas per velniava?“

„Los Angeles Lakers“ legenda Kobe Bryantas prisipažino, kad jį labai nustebino pirmieji NBA Žvaigždžių dienos starto penketų rinkimų rezultatai.

K.Bryantas sulaikia daugiausia sirgalių balsų.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
K.Bryantas sulaikia daugiausia sirgalių balsų.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2015, 11:55 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 9:56 AM

„Ryte pasidariau kavos ir sumaniau paskaityti, kas rašoma socialiniuose tinkluose. Kai pamačiau šito balsavimo rezultatus, pagalvojau: kas per velniava? Buvau šokiruotas ir manau, kad mano pirmoji vieta nėra visiškai teisinga“, – ESPN sakė 37-erių K.Bryantas, kuris yra paskelbęs, kad po šio sezono baigs krepšininko karjerą.

Kalėdų pirmąją dieną paskelbti balsavimo rezultatai rodo, kad „Lakers“ įžymybė apskritai yra daugiausia balsų sulaukęs krepšininkas – 719 tūkst. ir pirmauja Vakarų konferencijos starto penkete. Antras – „Golden State Warriors“ lyderis Stephenas Curry su 510 tūkst. balsų.

Rytų konferencijoje rinkimuose pirmauja LeBronas Jamesas iš „Cleveland Cavaliers“ (357 tūkst. balsų).

NBA paviešino pirmuosius balsavimo rezultatus į Žvaigždžių dienos renginį. Čia aiškūs du lyderiai – Rytuose pirmauja LeBronas Jamesas, o Vakarų konferencijoje – „Los Angeles Lakers“ veteranas Kobe Bryantas, paskelbęs, kad po šio sezono baigs karjerą.

Toronto Raptors“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas Rytų konferencijoje tarp priekinės linijos žaidėjų yra vienuoliktas – 12 tūkst. 341 balsą.

Visų žvaigždžių mačas vyks vasario 14 dieną Toronte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.