EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ sirgaliai siuto ant trenerio: „Krapiką lauk!“

Gintaras Krapikas trečiadienio vakarą nebuvo mėgstamiausias žmogus Kauno „Žalgirio“ arenoje. „Žalgirio“ strategui aidėjo garsus švilpimas, kai jo auklėtiniai nesugebėjo iškovoti pergalės Eurolygos „Top 16“ etapo pradžioje.

Sirgaliai reikalavo G.Krapiko galvos.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Sirgaliai reikalavo G.Krapiko galvos.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-30 21:37, atnaujinta 2017-09-26 13:51

„Žalgiris“ 68:89 pralaimėjo Vitorijos „Laboral Kutxa“ krepšininkams. „Žalgirio“ aistruoliai tikėjosi pergalės, nes anksčiau klubas kalbėjo apie žengimą į dar kitą etapą, o varžovai iš Ispanijos buvo tie, kuriuos įveikti ekipa privalėjo.

Tačiau jau pirmą kėlinį 14:33 pralaimėjęs „Žalgiris“ nesugebėjo rimtai pakovoti, nors deficitą buvo sumažinęs iki devynių taškų. Ketvirtame kėlinyje „Žalgiris“ vėl krito į duobę ir „Laboral Kutxa“ šventė lengvą pergalę.

Likus žaisti 4 minutes, kai varžovai pirmavo 73:57, arenoje pasigirdo šūksniai „Krapiką lauk!“. Į „Žalgirio“ strategą nusitaikė 107-ame sektoriuje įsikūrę sirgaliai, garsas aidėjo ir iš kitų vietų.

Kai po rungtynių prasidėjo spaudos konferencija, kurią „Žalgirio“ arenoje sirgaliai gali pamatyti iš savo vietų per ekraną, aistruoliai irgi liejo emocijas.

Kai prabilo G.Krapikas, pasigirdo švilpimas. Arenoje tuo metu buvo apie 300 žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.