EUROLYGA 2023

Ispanijos žiniasklaida: N. Laprovittola nori palikti Vilnių

Madrido „Estudiantes“ ekipa vis dar tikisi sulaukti Nicolaso Laprovittolos, o Ispanijos žiniasklaidoje jau buvo paviešintos trys galimos priežastys, kodėl argentinietis nori palikti Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą, rašo krepsinis.net.

N.Laprovittola domina Madrido klubą.<br>M.Kulbio nuotr.
N.Laprovittola domina Madrido klubą.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Dec 30, 2015, 10:44 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 4:23 PM

Visų pirma, „Lietuvos rytas“ baigė pasirodymą Europos taurėje, tad ekipai teliko žaidimas Lietuvos krepšinio lygoje. Atvykęs į Madridą N.Laprovittola galėtų rungtyniauti bent jau pajėgesnėse vietinėse pirmenybėse.

Kitas dalykas – Tomo Pačėso argentiniečiui skirtas vaidmuo: N.Laprovittola turi dažniau rungtyniauti atakuojančio gynėjo, o ne įžaidėjo pozicijoje, kuri jam yra įprasta ir labiau priimtina. Trečiąja priežastimi įvardinamas faktas, jog N.Laprovittolos tautietis Marcelo Nicola paliko komandą, mat būtent šis treneris ir atsiviliojo krepšininką į Vilnių.

Pranešama, kad N.Laprovittolos ateitis paaiškės jau netrukus, mat laukiama, kol iš atostogų sugrįš „Lietuvos ryto“ prezidentas Gedvydas Vainauskas. Ispanai tikisi, jog įžaidėjas bent antruoju bandymu papildys Madrido ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.