EUROLYGA 2023

J.Valančiūnas pykdė Lenkijos galiūną, pataikė kamuolį į veidą

M.Gortatui nepatiko, kad J.Valančiūnas rinko kamuolius po jo krepšiu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Gortatui nepatiko, kad J.Valančiūnas rinko kamuolius po jo krepšiu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2015, 10:30 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 12:21 PM

Lenkijos krepšinio milžinas Marcinas Gortatas negalėjo sau atleisti, kad „Toronto Raptors“ komanda atkovojo daugiau kamuolių. Praėjusios savaitės geriausiu Rytų konferencijos žaidėju išrinktas „Washington Wizards“ vidurio puolėjas pareiškė, kad būtent jis kaltas, jog Jonas Valančiūnas ir Bismackas Biyombo puolime atkovojo po 5 kamuolius.

„Susimoviau“, – sakė M.Gortatas ir tada pareiškė, kad į „Raptors“ starto penketą sugrįžęs J.Valančiūnas ir šįkart vėl už lietuvį daugiau minučių žaidęs B.Biyombo atsidūrė jo specialiame sąraše. O lenkas sąrašą vadina „šiknių sąrašu“. 

M.Gortatas rungtynėse su „Raptors“ pelnė 12 taškų ir atkovojo 9 kamuolius. Šie skaičiai lenko nedžiugino, nes praėjusę savaitę jis vidutiniškai rinko 21,3 taško ir atkovojo 11,7 kamuolio.

Dėl traumos nuo lapkričio 20 dienos nežaidusiam J.Valančiūnui tai buvo antrasis mačas. Jis pelnė 8 taškus ir atkovojo 9 kamuolius.

„RaptorsRepublic“ J.Valančiūnui rašė „B“ balą.

„Praėjusio sezono šešėliai – J.Valančiūnas iš pradžių gauna daug kamuolių, efektyviai pataiko, o tada per likusį laiką praktiškai nepaliečia kamuolio. Puolimas turėtų jį labiau įtraukti į žaidimą. Neatrodė komfortabiliai, kai gynėsi prieš Jaredą Dudley (kuris „Raptors“ komandai sukėlė daugiau problemų nei turėjo)“, – rašė raptorsrepublic.com.

J.Valančiūno rungtynių momentu portalas išrinko netyčinį lietuvio veiksmą – kai jis pataikė kamuoliu M.Gortatui į veidą.

„Raptors“ rungtynes laimėjo 94:91.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.