EUROLYGA 2023

Broliai Saboniai kritikavo jaunėlio Domanto metimą

Arvydo Sabonio sūnų trio šv. Kalėdas sutiko drauge – už Atlanto. Penkias laisvas dienas gavę Žygimantas ir Tautvydas Saboniai atvyko aplankyti „Gonzaga Bulldogs“ ekipos garbę ginančio jaunėlio brolio Domanto.

Broliai Saboniai šv. Kalėdas pasitiko drauge.<br>khq nuotr.
Broliai Saboniai šv. Kalėdas pasitiko drauge.<br>khq nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2016, 11:52 PM, atnaujinta Jun 12, 2017, 1:09 AM

„Kalėdų proga gavau penkias laisvas dienas ir paklausiau tėvų, ar galiu aplankyti juos. Mama pasiteiravo, ar drauge grįš mergina bei šuo. Atsakiau, jog greičiausiai, kad ne ir ji pasiūlė nuvykti į JAV, aplankyti Domantą“, – vietinei spaudai paaiškino T.Sabonis.

Tautvydas ir Žygimantas teigė, jog šios Kalėdos jiems išskirtinės – pirmą kartą jas broliai šventė ne su tėvais. Vis dėlto gražiausios metų šventės tradicijas Saboniai stengėsi išlaikyti. „Turime eglutę, turime dovanas“, – šyptelėjo NCAA žaidžiantis D.Sabonis.

Žurnalistui pasiteiravus, kuris iš brolių Sabonių yra geresnis, Tautvydas atsakė, jog jis. Tokiems žodžiams nesipriešino ir Gonzagos ekipos lyderis.

„Man patinka kaip žaidžia Domantas. Kasdien žiūriu transliacijas Ispanijoje. Jis atliko gerą darbą, tik galbūt galėtų turėti kiek geresnį metimą“, – brolio progresu džiaugėsi T.Sabonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.