EUROLYGA 2023

Niujorką užkariavęs latvis gyvena kartu su tėvais ir broliais

Latvis Kristapas Porzingis per porą mėnesių nudažė nykią Niujorko krepšinio padangę ir įkvėpė tikėjimo, kad „Knicks“ gali grįžti į šlovingus laikus. Ir už tai dvidešimtmetis gali dėkoti savo šeimai.

K.Porzingis Niujorke gyvena su šema.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
K.Porzingis Niujorke gyvena su šema.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2016, 12:30 PM, atnaujinta Jun 12, 2017, 12:42 AM

Patekimas į NBA, žaidimas krepšinio meka vadinamoje „Madison Square Garden“ arenoje, iš proto einantys sirgaliai, Niujorko šviesos ir sėkmė jau pirmajame sezone stipriausioje pasaulio lygoje.

Ne vienam dvidešimtmečiui tai susuktų galvą, tačiau ne K.Porzingiui. Kai du jo komandos draugai įsivėlė į nemalonias istorijas – Derrickas Williamsas buvo apvogtas dviejų merginų, o Cleantonas Early peršautas į koją apiplėštas, K.Porzingį Niujorke saugo jo šeima.

Viename bute jis įsikūrė su savo tėvais ir abiem broliais.

„Labai gera turėti šeimą šalia ir jausti jos palaikymą. Ypač todėl, kad esu labai jaunas, o Niujorke sulauki daug dėmesio. Taip, šeima iš dalies čia todėl, kad apsaugotų mane nuo blogų dalykų, nepatekčiau į bėdas.

Esu susikoncentravęs tik ties krepšiniu“, – sako jaunoji Latvijos krepšinio žvaigždė.

„Kartu esame 24 valandas per parą visą savaitę, – sakė K.Porzingis. – Kai tik keliauju kitur, apie krepšinį kalbame telefonu. Kartu žiūrime krepšinį. Esame krepšinio šeima. Jie čia tam, kad mane palaikytų. Tai – ypatingai svarbu.“

„Ypač mano broliai. Jie – mano geriausi draugai ir visada man padeda, kai būna sunku. O jeigu pernelyg sukyla emocijos, jie padeda nurimti. Be šeimos man būtų gerokai sunkiau“, – pasakojo K.Porzingis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.