EUROLYGA 2023

Nicolas Laprovittola pasakė, kas jam nepatiko Lietuvoje

Nicolas Laprovittola praėjusią savaitę paliko Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir persikėlė žaisti į Ispaniją – apsivilko Madrido „Estudiantes“ marškinėlius.

N.Laprovittola persikėlė į Ispaniją.<br>M.Kulbio nuotr.
N.Laprovittola persikėlė į Ispaniją.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-04 15:54, atnaujinta 2017-06-11 22:47

Gynėjui išreiškus norą palikti Vilnių, klubo savininkai neprieštaravo ir leido 25-erių argentiniečiui ieškoti laimės kitur.

Tik atvykęs į Ispaniją, N.Laprovittola pasidalijo savo įspūdžiais apie Lietuvą ir žaidimą čia.

„Pradžioje dirbau su Marcelo Nicola, kuris mane ir pasikvietė, bet jį atleido, nes ne viskas klostėsi taip, kaip norėjosi. Tada ir nusprendžiau pasakyti vadovams apie norą išvykti.

Kai nepatekome į kitą Europos taurės etapą, pradėjau galvoti apie savo tikslus Lietuvoje. Ispanijos ACB lyga yra gerokai stipresnė“, – pasakojo krepšininkas.

„Aš pasitikiu savo žaidimu, pasitikėjau juo prieš atvykdamas į Europą. Bandžiau tai parodyti su „Lietuvos rytu“, turėjau keletą gerų rungtynių, tačiau nelipome kaip komanda. Dabar metas viską parodyti čia“, – iššūkio laukia jis.

Argentinietis pripažino, kad Lietuvoje jam buvo sunku prisitaikyti.

„Visada žinojau, kad bus sunku. Nepažinojau žaidėjų, jie yra visiškai skirtingo būdo – daug šaltesni. Stengiausi pritapti kaip įmanoma geriau. Žinoma, nėra jokios abejonės, kad tai buvo puiki patirtis man – pamatyti kitokį gyvenimą.

Stengiausi pasisemti tik teigiamų dalykų ir žaidimas Lietuvoje man padėjo išpildyti svajonę žaisti Ispanijoje“, – džiaugėsi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.