EUROLYGA 2023

Dainius Adomaitis apie košmarą: „Ne tokios realybės tikėjomės“

Vienas po kito skriejantys netaiklūs metimai, kiaura gynyba ir vos penki taškai per kėlinį. Dainius Adomaitis išgyveno tikrą košmarą, kai jo auklėtiniai pradėjo Europos taurės „Last 32“ etapą. Graikijoje Klaipėdos „Neptūnas“ pralaimėjo pirmąjį kėlinį 5:25 ir nors vėliau sugebėjo atgauti šiek tiek kovingumo, ugnis užgeso. „Neptūnas“ išvykoje Salonikų „Aris“ krepšininkams pralaimėjo 58:84.

D.Adomaitis teigė, kad komandai nepavyko įgyvendinti užduočių.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
D.Adomaitis teigė, kad komandai nepavyko įgyvendinti užduočių.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2016, 9:41 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 6:32 PM

„Mes žinojome, kad „Aris“ ekipa yra viena geriausiai Europos taurės turnyre besiginančių komandų. Tam ruošėmės ir analizavome, kaip prieš juos žaisti. Tačiau nepavyko įgyvendinti savo užduočių, tikslų. „, – bcneptunas.lt sakė D.Adomaitis.

„Neptūnas“ šiose rungtynėse atkovojo 23 kamuolius – 12 mažiau nei varžovai. Komanda neišnaudojo ir to, kad „Aris“ metė vos 6 baudų metimus. „Neptūnas“ jų metė 14, bet pataikė vos septynis.

„Realybė buvo ne tokia, kokios tikėjomės. „Aris“ savo aikštėje kaunasi išties galingai. Juk jie šį sezoną namuose suklupo tik kartą galingajai „Panathinaikos“ ekipai. Prieš „Aris“ krepšininkus, palaikomus gausiam būriui sirgalių, Saloniukuose yra kautis itin sudėtinga.

Jie pirmajame kėlinyje savo agresyvia, ties pražangos riba, gynyba mus sukaustė ir, kai jau atsilikinėjome 20 taškų skirtumu, buvo sudėtinga grįžti į rungtynes. Išvykoje panaikinti tokį skirtumą – labai sunki užduotis“, – kalbėjo D.Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.