EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ džiaugiasi: Renaldas Seibutis pasveiko

Renaldas Seibutis buvo dažnai minimas, kai Kauno „Žalgiris“ susidurdavo su problema. Energingo Lietuvos rinktinės žaidėjo „Žalgiriui“ trūko stipriai ir sirgaliai pagaliau sulaukė karštų naujienų. 30 metų 196 cm ūgio gynėjas sugrįžo į rikiuotę.

R.Seibutis jau gali rungtyniauti.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
R.Seibutis jau gali rungtyniauti.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2016, 12:25 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 5:31 PM

G.Krapikas teigė, kad  R.Seibutį „Žalgirio“ aistruoliai galės pamatyti jau Eurolygos „Top 16“ rungtynėse Vokietijoje su Bambergo „Brose Baskets“.

„Galvoju, kad tikimybė, kad Renaldas pasirodys aikštėje. Svarbu, kad jis porą treniruočių dirbo pilnai su komanda. Jautėsi, kad jis dega noru ir trykšta energija. O kiek naudingas jo žaidimas – pamatysime, nes praleista daug laiko“, – sakė G.Krapikas.

R.Seibutis traumą patyrė gruodžio pradžioje. Susidūrus su Klaipėdos „Neptūno“ žaidėju Donatu Zavacku R.Seibučiui lūžo kairės rankos bevardis pirštas.

Šį sezoną Eurolygoje R.Seibutis per 22 minutes pelno vid. po 7,6 taško (50 proc. dvit., 38,5 proc. trit., 80 proc. baud.), atkovoja po 2,4 kamuolio ir atlieka po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.